Article's Author Avatar

Velenjski policisti našli vandala, ki je v mestu uničil 32 košev za smeti
(Arhiv) Policijska kronika  ·  19.01. ob 12:58  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  2303

https://i.imgur.com/VUKC7q9.jpg

Policisti Policijske postaje Velenje so podali kazensko ovadbo zoper mladoletno osebo, ki je konec lanskega leta po mestu uničila 32 košev za smeti in s tem občino oškodovala za 4 tisoč evrov.

Konec leta smo obveščali, da je v Velenju neznani storilec s petardami uničil več košev za smeti in s tem povzročil finančno škodo. Mestna občina Velenje je takrat nemudoma na policijsko postajo podala prijavo zoper neznanega storilca. V teh dneh so bili obveščeni, da so policisti našli storilca kaznivega dejanja in zoper njega podali kazensko ovadbo.

"Izgled in urejenost našega mesta sta tudi odraz odnosa, ki ga do Velenja imamo občanke in občani, ki tukaj živimo ali se vsakodnevno gibamo. Prav je, da si skupaj prizadevamo za urejenost, čistost in da ščitimo našo skupno lastnino. V Mestni občini Velenje obžalujemo vsako dejanje vandalizma," sporočajo na velenjski občini.

Hkrati pa na Mestni občini Velenje vse občanke in občane pozivajo, da če bodo priča kakšnih podobnih dejanj, to nemudoma prijavijo na številko 113, Policijsko postajo Velenje na telefonsko številko 03 89 86 100 ali redarsko službo Skupne občinske uprave SAŠA regije na telefonsko številko 03 89 61 748.

MOV
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.