Search
Search
Close this search box.

Spletni piškotki pri nas zagotavljajo pravilno in varno delovanje spletnega mesta. Uporabljamo jih tudi za anonimizirano analizo prometa, kar pripomore k rednim tehničnim in vsebinskim izboljšavam. Vsekakor lahko vse piškotke za naše spletno mesto v brskalniku preverite tudi sami in v večini primerov odločate o njihovi uporabi. Spodaj vabljeni v podrobnejši vpogled spletnih piškotkov, ki jih uporabljamo:

ANALITIČNI PIŠKOTKI:

FACEBOOK piškotki pomagajo njihovem računalniškem algoritmu pri razumevanju toka prometa www.velenjcan.si, ki prihaja izključno iz Facebook-a. To nam omogoča bolj učinkovito obveščanje javnosti z našimi objavami na Facebooku:

GOOGLE piškotki nam pomagajo razumeti obiskovalce www.velenjcan.si, da lahko redno izboljšujemo naše tehnične storitve in vsebinski sklop:

POMEMBNO OBVESTILO:

S prilagoditvijo nastavitev vašega spletnega brskalnika “blokiraj vse piškotke”, lahko v večini primerov onemogočite shranjevanje piškotkov na vaš trdi disk. Brskalnik lahko nastavite tudi tako, da vas bo pred namestitvijo piškotka vprašal ali se le s tem strinjate. Piškotke lahko tudi kadarkoli izbrišete. Za podrobnosti se obrnite na navodila proizvajalca vašega brskalnika. Če ne sprejmete piškotkov, lahko to v določenih primerih omeji vašo uporabniško izkušnjo.

Če se z uporabo piškotkov na www.velenjcan.si ne strinjate, vas prosimo, da si v brskalniku spremenite nastavitve, blokirate piškotke ali pa prenehate obiskovati to spletno mesto.

V kolikor bomo zgoraj navedene podatke v kakršnikoli meri posodobili, vam bo ob obisku ponovno prikazano sporočilo o soglasju s piškotki in povezavo do podrobnosti oz. novosti na to temo.

Navigacija

Velenjcan copyright © 2023