Search
Search
Close this search box.

Navigacija

Velenjcan copyright © 2023
V Komunalnem podjetju Velenje izvajajo kontrolo kakovosti pitne vode po vodovodnem omrežju v Šaleški dolini. V letu 2023 je bilo odvzetih 936 rednih mikrobioloških in fizikalno kemijskih vzorcev pitne vode in 7 vzorcev za razširjene preiskave vode.
Deli
V Mestni občini Velenje letos mladim ponovno omogočajo možnost pridobitve sofinanciranja stroškov kredita za reševanje prvega stanovanjskega problema za nakup stanovanja, stanovanjske hiše ali gradnjo hiše.
Deli
Mestna občina Velenje bo jutri na spletni strani www.velenje.si objavila dva javna razpisa s področja mladine, in sicer Javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektnih aktivnosti, ki jih bo v letu 2024 sofinancirala Mestna občina Velenje v višini 18 tisoč evrov, ter Javni razpis za sofinanciranje in financiranje projektov mladih za
Deli
V Sloveniji deluje 109 distribucijskih sistemov toplote, ki izvajajo dejavnost kot gospodarsko javno službo ali tržno distribucijo.
Deli
Svet ustanoviteljev Komunalnega podjetja Velenje je na petkovi seji sprejel sklep, s katerim so potrdili novo ceno variabilnega dela cene toplote za ogrevanje prostorov in sanitarno toplo vodo za gospodinjske odjemalce. 
Deli
Iz TEŠ so nam ponovno sporočili, da poudarjajo, da toplotna energija, ki jo zagotavljajo, ni odpadni produkt.
Deli
Danes, ob 11. uri je potekala novinarska konferenca Ljudske iniciative Velenje. Poudarjajo, da energetika ni sama sebi namen, temveč je temelj družbene blaginje in služi prebivalcem Slovenije. 
Deli
Na spletni strani www.velenje.si je objavljen Javni razpis za sofinanciranje programov/projektov/prireditev, ki niso predmet drugih financiranj iz proračuna Mestne občine Velenje za leti 2024 in 2025. Okvirna višina sredstev javnega razpisa za leto 2024 znaša 150.000 evrov.
Deli
Iz Termoelektrarne Šoštanj so nam poslali cene toplotne energije, ki jo zaračunavajo.
Deli
Objavljamo odziv župana Mestne občine Velenje Petra Dermola na izjavo ministra Bojana Kumra, ki jo je 16. februarja 2024 podal na novinarski konferenci predstavnikov Agencije za energijo ter Ministrstva za okolje, podnebje in energijo. Minister je izrazil zaskrbljenost nad stanjem v nekaterih občinah na področju cen ogrevanja.
Deli

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Organizatorji zagotovili dodatne vstopnice za jutrišnjo tekmo Slovenija – Francija

Vstopnice, ki so bile v prodaji za jutrišnjo kvalifikacijsko tekmo med reprezentancama Slovenije in Francije so razprodane....
Obvestila

Na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujili večino cvetja

Na Občini Šoštanj z obžalovanjem ugotavljajo, da je bila na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujena večina cvetja....
Obvestila

Upokojil se bo specialist ortoped dr. Milorad Puvalić

Iz ZD Velenje sporočajo, da se bo z 2. 4. 2024 upokojil specialist ortoped dr. Milorad Puvalić. Zahvaljujejo se mu za njegovo predano, strokovno in humano delo ter mu želijo...
Obvestila

Od 1. marca dalje spremenjen delovni čas INFO točke

Iz Zdravstvenega doma Velenje so nas obvestili, da od 1. marca dalje spreminjajo delovni čas INFO točke....

Zadnje osmrtnice

Stanislava Verhovnik Dušak

Djordjo Vejnović

Hinko Jager