Search
Search
Close this search box.

Navigacija

Velenjcan copyright © 2023
Krajevna skupnost Šalek obsega 104 ha površin in ima 2010 prebivalcev. Delimo jo lahko na tri dele.
Deli
V Mestni občini Velenje spodbujajo in si želijo proaktivne komunikacije z občani, zato so prisotni na številnih komunikacijskih kanalih, preko katerih obveščajo o aktivnostih, projektih, aktualnih zadevah in zanimivostih. Prizadevajo si za prijazen in učinkovit e-servis obveščanja ter medsebojne komunikacije, hkrati pa so hvaležni za vsako povratno informacijo.
Deli
Proga testa tekmovalnih vozil za rally je speljana tudi skozi Krajevno skupnost Plešivec. Obveščamo vas, da bo zaradi hitrostne preizkušnje za določen čas zaprta cesta odsek Sopota mimo vaših hiš in objektov in sicer v soboto, 9. marca med 10. in 15. uro.
Deli
Odkrijte razkošje več kot 300 nagrad in ekskluzivnih popustov lokalnih ponudnikov na spletni strani Mestne občine Velenje, kjer vas pričakuje čarobno kolo sreče. Preprosto ga zavrtite in uživajte v obilici presenečenj.
Deli
Še nimate načrtov za vikend? Ne skrbite, za vas smo zbrali nekaj zanimivih dogodkov, da vam olajšamo odločitev. Ne glede na to, ali se želite prepustiti kinu, športnim dogodkom ali drugim doživetjem, pri nas boste našli vse potrebne informacije za popoln vikend.
Deli
Krajevna skupnost Cirkovce leži približno 7km severovzhodno od Velenja. Cirkovce so razdeljene na dve naselji in sicer: Škalske in Šmartinske Cirkovce. V Škalskih Cirkovcah je približno 160 prebivalcev, v Šmartinskih Cirkovcah pa približno 60.
Deli
Mestna občina Velenje bo v mesecu marcu pripravila promocijsko akcijo “Velenje VABI – Razvajaj se v mestu”, kjer bo sodelovalo več kot 30 različnih ponudnikov, pripravljajoč atraktivne ponudbe namenjene tako ženskam kot moškim.
Deli
Krajevna skupnost Gorica je bila ustanovljena 17. junija 1986. Na ta dan je Skupščina Krajevne skupnosti Šalek-Gorica sprejela sklep o preimenovanju KS Šalek-Gorica v Krajevno skupnost Gorica.
Deli
V Mestni občini Velenje letos mladim ponovno omogočajo možnost pridobitve sofinanciranja stroškov kredita za reševanje prvega stanovanjskega problema za nakup stanovanja, stanovanjske hiše ali gradnjo hiše.
Deli
Mestna občina Velenje bo jutri na spletni strani www.velenje.si objavila dva javna razpisa s področja mladine, in sicer Javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektnih aktivnosti, ki jih bo v letu 2024 sofinancirala Mestna občina Velenje v višini 18 tisoč evrov, ter Javni razpis za sofinanciranje in financiranje projektov mladih za
Deli

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Organizatorji zagotovili dodatne vstopnice za jutrišnjo tekmo Slovenija – Francija

Vstopnice, ki so bile v prodaji za jutrišnjo kvalifikacijsko tekmo med reprezentancama Slovenije in Francije so razprodane....
Obvestila

Na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujili večino cvetja

Na Občini Šoštanj z obžalovanjem ugotavljajo, da je bila na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujena večina cvetja....
Obvestila

Upokojil se bo specialist ortoped dr. Milorad Puvalić

Iz ZD Velenje sporočajo, da se bo z 2. 4. 2024 upokojil specialist ortoped dr. Milorad Puvalić. Zahvaljujejo se mu za njegovo predano, strokovno in humano delo ter mu želijo...
Obvestila

Od 1. marca dalje spremenjen delovni čas INFO točke

Iz Zdravstvenega doma Velenje so nas obvestili, da od 1. marca dalje spreminjajo delovni čas INFO točke....

Zadnje osmrtnice

Vinko Muš

Stanislava Verhovnik Dušak

Djordjo Vejnović