Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Družba  ·  02.07. ob 19:56  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  7821

V zadnjih 48 urah gasilci PGD Velenje posredovali že 12-krat

images/discussions/1656784660-XYzoaL-large.jpg  Včerajšnja prometna nesreča na Celjski cesti v Velenju - Robert Šuman

Včeraj, 1.7. 2022, so gasilci PGD Velenje imeli rekordnih 9 intervencij, danes tri.

Nesreče v cestnem prometu - Včeraj ob 16.22 sta na Celjski cesti v Velenju čelno trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih, posuli in počistili razlite motorne tekočine ter nudili pomoč pri oskrbi poškodovanih oseb. V nesreči se je pet oseb telesno poškodovalo od tega ena huje.

Nesreče v cestnem prometu - Včeraj ob 21.26 je na regionalni cesti v kraju Vinska Gora, občina Velenje, osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi ponesrečenca, odklopili akumulator na vozilu, posuli razlite tekočine in postavili vozilo nazaj na cestišče. Poškodovan ni bil nihče.

Nesreče v cestnem prometu - Včeraj ob 15.05 je v Skornem pri Šoštanju v občini Šoštanj prišlo do naleta dveh osebnih vozil. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in počistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Velenje so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo.

qJ1fSQq.jpg
Foto: Robert Šuman

Tehnična in druga pomoč - Včeraj ob 9.36 so na Šercerjevi cesti v Velenju gasilci PGD Velenje nudili pomoč negovalki pri prenosu obnemogle osebe iz kopalnice do spalnice.

Tehnična in druga pomoč - Včeraj ob 14.29 so na Cesti talcev v Velenju gasilci PGD Velenje iz okvarjenega dvigala v stanovanjskem bloku s tehničnim posegom rešili osebo.

Tehnična in druga pomoč - Včeraj ob 16.40 je na Jenkovi cesti v Velenju oseba ostala ujeta v okvarjenem dvigalu. Gasilci PGD Velenje so s tehničnim posegom nepoškodovano osebo rešili iz kabine dvigala.

Reševanje obolelih in helikopterski prevozi med bolnišnicami - Včeraj ob 11.43 so na Vojkovi cesti v Velenju gasilci PGD Velenje nudili prvo pomoč nezavestni osebi do prihoda reševalcev NMP. Oseba je bila z reševalnim vozilom prepeljana v SB Celje.

Včeraj so velenjski gasilci imeli še dve manjši intervenciji, danes eno.

Nesreče v cestnem prometu - Danes ob 8.38 sta v naselju Rečica ob Paki, občina Šmartno ob Paki, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje in odstranili vozili z vozišča. V nesreči poškodovano osebo pa so reševalci NMP Velenje na kraju oskrbeli in nato prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Delovne nesreče - Danes ob 12.11 je v naselju Vinska Gora, občina Velenje, oseba padla v silos. Gasilci PGD Velenje, Vinska Gora in Bevče so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP Velenje, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

SPIN SOS112

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !