Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Družba  ·  11.04. 2022 ob 09:44  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  569

Razglasili bodo naj športnike leta 2021

images/discussions/1649663030-RLQZQG-large.jpg   - Roman Bor

V torek, 12. aprila 2022, bo ob 18. uri v Domu kulture Velenje prireditev Športnik leta 2021, na kateri bodo podelili priznanja najzaslužnejšim športnicam in športnikom v Mestni občini Velenje.

Na Mestni občini Velenje in Športni zvezi Velenje so ponosno izpostavili minulo leto, ko so nas športnice in športniki znova razvajali z izjemnimi predstavami na različnih tekmovanjih, še posebej so bili veseli vrhunskih nastopov na olimpijskih igrah. Nominirance in goste bosta pozdravila župan Mestne občine Velenje Peter Dermol in predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik.

Na slavnostni prireditvi Športnik leta 2021 v Mestni občini Velenje bodo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive v naslednjih kategorijah: športnik in športnica leta,  ekipa leta, športnik invalid in športnica invalidka, športnik mladinec in športnica mladinka, športnik invalid mladinec, športnik in športnica kadetinja, športnik in športnica leta – neolimpijske discipline, podelili bomo tudi priznanja športnim pedagogom, jubilejna priznanja za posameznike za delo v športu, za športne dosežke in sodelovanje pri razvoju športa v Mestni občini Velenje.

Vljudno vabljeni na prireditev, vstop je prost.

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !