Search
Search
Close this search box.

Navigacija

Velenjcan copyright © 2023
V soboto, 2. marca 2024, so člani Karate kluba Velenje preživeli izjemno uspešen dan na Polzeli, kjer je potekalo Državno prvenstvo za člane, veterane in PARA karate.
Deli
Včeraj, 02. marca, so se člani Kulturno športno turističnega društva Vulkan iz Belih Vod, sestali na rednem letnem občnem zboru.
Deli
Včeraj, 02. marca, je Folklorno društvo Oglarji Šoštanj priredilo razburljiv plesno-pevski večer pod naslovom “Oglarji plešejo iz Velenja v Šoštanj pa vse do Raven.”
Deli
Včeraj, 02 marca, je v Knjižnici Velenje potekal poseben dogodek “Pohod z rdečimi baloni malo drugače″, kjer so z zbrano publiko delili znanje o eni izmed redkih bolezni, kraniosinostozi.
Deli
Danes, 02. marca, se je na Mestnem stadionu Ob jezeru odvijala nogometna tekma med ekipama NK Rudar Velenje in NK Fužinar.
Deli
Danes, 02. marca, se je na Polzeli odvijalo državno prvenstvo v karateju za člane, članice in prvenstvo za veterane in veteranke v katah posamično ter borbah, ki ga je organiziral Karate klub Polzela.
Deli
Odkrijte razkošje več kot 300 nagrad in ekskluzivnih popustov lokalnih ponudnikov na spletni strani Mestne občine Velenje, kjer vas pričakuje čarobno kolo sreče. Preprosto ga zavrtite in uživajte v obilici presenečenj.
Deli
V četrtek, 22. februarja, je v Orgelski dvorani potekal prvi skupni koncert kitaristov iz Glasbene šole Velenje in Glasbene šole Vatroslava Lisinskega iz Zagreba.
Deli
Včeraj, 01. marca, je v Knjižnici Velenje potekala otvoritev razstave “Melodije cvetja” ustvarjalke Olge Ulokina.
Deli
Tudi tekmovalci Karate kluba Velenje so med zimskimi počitnicami pridno ohranjali formo.
Deli

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Organizatorji zagotovili dodatne vstopnice za jutrišnjo tekmo Slovenija – Francija

Vstopnice, ki so bile v prodaji za jutrišnjo kvalifikacijsko tekmo med reprezentancama Slovenije in Francije so razprodane....
Obvestila

Na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujili večino cvetja

Na Občini Šoštanj z obžalovanjem ugotavljajo, da je bila na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujena večina cvetja....
Obvestila

Upokojil se bo specialist ortoped dr. Milorad Puvalić

Iz ZD Velenje sporočajo, da se bo z 2. 4. 2024 upokojil specialist ortoped dr. Milorad Puvalić. Zahvaljujejo se mu za njegovo predano, strokovno in humano delo ter mu želijo...
Obvestila

Od 1. marca dalje spremenjen delovni čas INFO točke

Iz Zdravstvenega doma Velenje so nas obvestili, da od 1. marca dalje spreminjajo delovni čas INFO točke....

Zadnje osmrtnice

Pavel Papež

Vinko Muš

Stanislava Verhovnik Dušak