Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Družba  ·  17.03. ob 10:59  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  1415

Objavljen je razpis za dodelitev oskrbovanih stanovanj v najem

images/discussions/1679045549-2GqbQe-large.jpg  Slika je simbolična. - Foto: MOV

Mestna občina Velenje je včeraj, 16. marca, na svoji spletni strani objavila razpis za pridobitev oskrbovanih stanovanj na Žarovi cesti 12 v najem za starejše osebe. Na razpis se lahko prijavite do 21. aprila. 

Objekt je v gradnji, 12 stanovanj bo vseljivih predvidoma septembra letos. Za oddajo v najem bo na voljo 12 stanovanj: 6 primernih za dve osebi v približni kvadraturi 50 m2 (veža, kuhinja z dnevnim prostorom, spalnica, kopalnica, loža) in 6 primernih za eno osebo – kvadrature med 32,8 m2 in 43,8 m2 (veža, kuhinja z dnevnim prostorom, spalnica, kopalnica, loža). 

Vsa oskrbovana stanovanja bodo opremljena s kuhinjo in vgradno omaro. Stanovanjem pripada shramba. Objekt ima skupni prostor za druženje, dvigalo, toplotno podpostajo, zunanjo kolesarnico, ob stavbi je zagotovljenih 12 pripadajočih parkirnih mest, od tega sta dva predvidena za invalide.

https://i.imgur.com/bH5kN1C.jpgObjekt je še v gradnji. Foto: www.velenjcan.si 

Pogoji za pridobitev stanovanja 

Pogoji za pridobitev neprofitnega stanovanja in kriteriji za izbiro najemnikov so navedeni v besedilu razpisa. Vse morebitne informacije pa lahko dobite tudi na občini na oddelku stanovanjskega področja Mestne občine Velenje.

Prijave na razpis

Prosilci, ki se želijo prijaviti na razpis za dodelitev oskrbovanih stanovanj v najem, lahko dvignejo vlogo v avli Mestne občine Velenje, vsak delovni dan od 8.00 do 15.00 ure, ob sredah od 8.00 do 17.00 ure in ob petkih od 8.00 do 13.00 ali si vlogo, ki je objavljena na spletni strani Mestne občine Velenje sami natisnejo. Razpis bo odprt do 21. aprila. 

»Zavedamo se, da je v naši lokalni skupnosti zanimanje za oskrbovana stanovanja vedno večje, zato tudi v prihodnje načrtujemo še več takšnih stanovanj.« sporočajo iz Mestne občine Velenje

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !