Article's Author Avatar

Prometna nesreča s pobegom v Velenju – poziv občanom
(Arhiv) Policijska kronika  ·  16.07. 2021 ob 09:44  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  2259

https://i.imgur.com/Z1yEGJo.jpg

Iz PU Celje sporočajo, da so jih sinoči okoli 21. ure iz Zdravstvenega doma Velenje obvestili, da pri njih išče pomoč moški, ki je bil včeraj okoli 16. ure, udeležen v prometni nesreči s pobegom v Velenju.

Po njegovih besedah naj bi do nesreče prišlo na prehodu za pešce med Cesto talcev 29 in Cesto talcev 18. Neznani voznik, neznanega vozila, naj bi pripeljal iz smeri Partizanske ceste in trčil v desni bok pešca ter ne da bi ustavil odpeljal v smeri Koroške ceste. Pešec se je v trčenju lažje poškodoval in je naknadno sam iskal zdravniško pomoč.

Policija prosi udeleženega voznika in morebitne očividce, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Velenje 03 898 61 00, na interventno številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00.

PU Celje
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.