Article's Author Avatar

Na voljo so sredstva za kulturne programe in projekte
(Arhiv) Lokalne novice  ·  31.01. 2022 ob 11:15  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  1541

https://i.imgur.com/wXvC1w6.jpg

Mestna občina Velenje bo danes, 31. januarja, na spletni strani www.velenje.si objavila javni razpis za izbiro kulturnih programov in projektov, ki jih bo v letu 2022 sofinancirala Mestna občina Velenje. Javni razpis bo trajal do 3. marca 2022, vsa razpisna dokumentacija pa bo prav tako na voljo na občinski spletni strani (poglavje Javne objave).

Razpisanih bo pet področij:

  • A – kulturni programi,
  • B – kulturni projekti,
  • C – kulturni projekti s področja založništva (knjiga, cd, dvd),
  • D – delovanje zveze kulturnih društev in
  • E – projekti medkulturnega dialoga.

Za sofinanciranje kulturnih programov in projektov v letu 2022 namenjajo 93.850 evrov. Prijavitelji morajo prijave oddati do 3. marca, najkasneje do 23.59, ko se bo aplikacija za oddajo elektronske prijave zaprla.

Mestna občina Velenje bo sofinancirala vse oblike ustvarjanja, posredovanja in varovanja kulturnih dobrin na področju besednih, uprizoritvenih, glasbenih, vizualnih, filmskih, avdiovizualnih in drugih umetnosti ter novih medijev, na področju založništva in knjižničarstva, kinematografije ter na drugih področjih kulture.

Prijava mora biti v celoti izpolnjena in oddana v elektronski sistem. Natisnjen mora biti samo izpis s podatki o prijavi (kontrolni obrazec) in samo ta izpis, podpisan in žigosan, mora biti poslan po pošti oz. oddan osebno skladno z besedilom razpisa.

MOV
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.