Otroci za otroke z dobrodelnimi (kilo)metri zbrali največji znesek doslej

Minil je 6. dobrodelni Skazin tek Otrok otroku, na katerem so dobrodelne (kilo)metre med 27. septembrom in 3. oktobrom 2021, za lepši vsakdan svojih vrstnikov, nabirali otroci iz kar 56-ih slovenskih krajev.

"Veseli nas, da se naša dobrodelna tekaška družina veča iz leta v leto, za kar 20 odstotkov otrok več se je letos pridružilo vseslovenskemu družinskem teku," sporočajo iz podjeta Skaza. Tek so podprli tudi znani Slovenci – televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren, radijska in televizijska voditeljica ter članica glasbene skupine Be Pop Ana Praznik in raper 6pack Čukur. Povečalo se je tudi število sponzorjev, ki so podprli Skazin tradicionalni tek.

V podjetju Skaza so ponosni na rekordni znesek, ki so ga zbrali na 6. dobrodelnem Skazinem teku Otrok otroku. 12 tisoč evrov bodo namenili za kvaliteto bivanja otrok in nasmehe na njihovih obrazih. Obnovili bodo mestno igrišče v Velenju, omogočili bodo tudi zasaditev dreves na tem območju. V šestih letih so tako pri Skazi z dobrodelnimi teki in vašo pomočjo zbrali skupaj že 55. 800 evrov.

Najlepše se zahvaljujejo otrokom in seveda njihovim staršem, ki so svojo »misijo pomagati« vzeli resno in združili prijetno s koristnim.

Posebna zahvalo namenjajo tudi sponzorjem, ki vsako leto znova dokažejo, kako (dobro)srčni so:

DIAMANTNI SPONZORJI: Gorenje Gostinstvo d.o.o., Ondulati ed imballaggi del friuli s.p.a.

ZLATI SPONZORJI: Terme Olimia d.d., Albis m.b.H., Schenker d.d., Robos d.o.o., Švikart d.o.o.

SREBRNI SPONZORJI: Thermana Laško d.d., Fist d.o.o., Bluedesign Tatjana Remšak s.p., B.I.G. d.o.o., Embalaža d.o.o., Metaloprema d.o.o., MPT d.o.o., Volk Tooplast d.o.o., EDIT d.o.o., KGN d.o.o., Modri val d.o.o., Roplast Robert Hvala s.p., Uteksol d.o.o., Delight d.o.o., Jungheinrich d.o.o., Marko Krampelj s.p., Tera d.o.o., Tobos d.o.o., Lakara d.o.o.

Komentiraj