V Velenje prihaja festival kreativnih prebojev - SoundGarden

Med 8. in 11. julijem 2021 bo na prireditvenem prostoru v Velenju potekal festival SoundGarden. 

Gre za prvi festival na slovenskih tleh, ki povezuje kreativne posameznike in inovativne podjetniške zgodbe z navdihujočimi glasbenimi ritmi in tako daje prostor novim mogočnejšim idejam. Je edinstven festival kreativnih prebojev, ki se bo v začetku julija odvijal ob Velenjskem jezeru na osupljivi lokaciji, ki izžareva unikatno in energično festivalsko atmosfero.

Kreativna stična točka, kjer se prepletajo glasba, šport, znanje in druženje. Mesto deljenja idej in iskanja navdiha. Je festival za vse tiste, ki upajo narediti korak naprej na osebni in karierni poti, in vse, ki jih spremembe inspirirajo s svežo energijo.

Festival temelji na principu infosponginga, kar pomeni, da s spoznavanjem delovanja drugih sektorjev krepite svojo inovativnost in kreativnost. Pravzaprav gre za nekakšen "Linkedin v živo", intimni, kreativni networking, ki je postavljen v sproščeno ozračje festivalskega utripa.

Obenem pa SoundGarden deluje kot kreativni oddih, saj vašim idejam zagotovi popolno prežetost s kreativnostjo in inovativnostjo. Obiskovalci lahko tudi raziskujejo, se sprostijo in napolnijo z energijo prodornih slovenskih glasbenih ustvarjalcev.

Spodbuja radovednost in odprtost za novosti, s pozitivnim pogledom v prihodnost.

Želja organizatorjev SoundGarden je, da se festival v prihodnosti razširi in se iz nacionalnega projekta preoblikuje v kreativno mednarodno stičišče.

"Festival združuje prodorne ustvarjalce, ki iščejo orodja, ideje, osebe in navdihe, ki jim bodo pomagali na poti kreativnosti, inovativnosti in razmišljanju izven okvirjev. Gradimo skupnost iznajdljivih in radovednih posameznikov, ki bi jim SoundGarden ponudil možnost povezovanja in snovanja novih drznih projektov," sporočajo iz ekipe SoundGardena.

Festival je namenjen ciljni publiki stari nekje med 25 in 45 let, se pravi, da gre za posameznike, ki iščejo partnerje pri kreiranju svojih projektov in odkrivajo nove možnosti za povezovanje z ljudmi, ki si želijo spremembe v svojem poslu, radovedneže, ki poskušajo vpeljati novosti v svoje delo, in za podjetja, ki iščejo prav takšne kreativne posameznike.

"Naša želja je podpirati inspirativne medsektorske zgodbe, ki nastajajo z uporabo inspiracijske kreative. SoundGarden je festival, kjer se o teh zgodbah pogovarjamo, odpiramo prostor za njihovo nastajanje in oblikujemo priložnost za ljudi, da najdejo ekipo s katero bodo svoje cilje lažje in kreativnejše uresničevali," še sporočajo iz ekipe SoundGardena, ki zase pravi: "Smo učeči projekt, postavljen v festivalsko atmosfero. V središču dogajanja je druženje, networking, ustvarjanje skupnosti istomislečih posameznikov, pripravljenih na kreiranje najbolj norih projektov, ki spreminjajo svet. Naravnani smo v smer povezovanja, združevanja in dobrodelnosti."

Varnost na dogodku

Organizatorji zagotavljajo, da bo na dogodku poskrbljeno tudi za varnost vseh vključujočih. Aktivno spremljajo spremembe in so pripravljeni na prilagoditve.

"Ne glede na vse pa smo prepričani, da se bo julija ob Velenjskem jezeru v živo zgodil mogočen kreativni preboj!" navdušeno sporočajo.

Več o projektu najdete s klikom TUKAJ.

Komentiraj