V prometni nesreči v Paki pri Velenju poškodovanih šest oseb (POZIV OČIVIDCEM)

V soboto, 7. septembra 2019, ob 17.05 uri, se je izven naselja Paka zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodovalo šest ljudi.

50-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Slovenj Gradca, je vozil osebni avtomobil iz smeri Doliča proti Velenju. Izven naselja Paka je iz neznanega vzroka zapeljal na nasprotno smerno vozišče in silovito čelno trčil v osebno vozilo s katerim je nasproti pravilno pripeljala 44-letna voznica, doma z območja Ribnice.

Oba voznika sta se v trčenju hudo poškodovala. Posebej hudo je poškodovana 79-letna sopotnica, ki je v povzročiteljevem vozilu sedela spredaj. 13-letna sopotnica, ki je sedela zadaj se je v trčenju lažje poškodovala. Hudo poškodovana sta tudi oba sopotnika iz vozničinega vozila, 33-letni moški in 30-letna ženska.

Zaradi ogleda in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta skoraj uro in pol zaprta za ves promet. Do 21.40 ur je promet potekal izmenično enosmerno.

Policija zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče poziva očividce, da pokličejo na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje 03 572 78 00 ali na interventno številko 113.

Foto: PGD Slovenj Gradec

Komentiraj