Search
Search
Close this search box.

Vlomilci na delu v Velenju in širši okolici

Policisti so v zadnjih dneh v Celju in na širšem žalskem območju obravnavali več vlomov v stanovanjske hiše. Posamične vlome v hiše in stano...

Policisti so v zadnjih dneh v Celju in na širšem žalskem območju obravnavali več vlomov v stanovanjske hiše. Posamične vlome v hiše in stanovanja so v zadnjem obdobju obravnavali tudi na območju Šentjurja, Slovenskih Konjic in Velenja.

Občanom svetujejo naj bodo še posebej pozorni na neznane osebe, ki se pojavljajo v njihovi okolici in vozila s katerimi se pripeljejo. O tem takoj obvestite Policijo na telefonsko številko 113.


Prilagamo policijska poročila o vlomih, ki so se zgodili pretekle dni:

Vlom v stanovanje – Velenje

Na Šaleški cesti v Velenju smo obravnavali vlom v stanovanje. Storilec je ukradel televizor, ojačevalec z zvočniki ter denarnico z dokumenti.

Vloma v stanovanjski hiši – Tepanje in Tepanjski vrh

V Tepanju in v Tepanjskem vrhu smo obravnavali vloma v stanovanjski hiši. Iz hiše v Tepanju je storilec ukradel gotovino in zlatnino, iz stanovanjske hiše v Tepanjskem vrhu pa zlatnino.

Vloma v stanovanjski hiši – Laze in Dobriša vas

V Lazah na območju Velenja je storilec v hišo vlomil skozi vrata kurilnice. Ukradel je prenosni računalnik, televizor ter dve motorni žagi, dva vrtalnika in nekaj drugega orodja.

V Dobriši vasi je storilec v hišo vlomil skozi vrata terase in ukradel sef v katerem so lastniki hranili zlatnino, gotovino in dokumente.

Vlom v skladišče gostinskega lokala – Velenje

V Velenju smo obravnavali vlom v skladišče gostinskega lokala od koder je storilec ukradel dve kosilnici, škarje za živo mejo in puhalnik listja.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vrenska Gorca

V Vrenski Gorci smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi kletno okno, je v bivalnih prostorih našel gotovino in jo ukradel.

Vlom v klet stanovanjskega bloka – Nazarje

V Nazarjah je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel visokotlačni čistilec, baterijski vrtalnik in nekaj drugih stvari.

Vlomi v stanovanjske hiše – Celje, Mestinje, Žalec, Velika Pirešica, Šempeter v Savinjski dolini

Vlom v stanovanjsko hišo smo obravnavali tudi v Mestinju. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Tudi v tem primeru je preiskal prostore. Odnesel ni ničesar.

Tretji vlom smo obravnavali na Prežihovi ulici v Celju. Storilec je ukradel več medalj.

Na območju Policijske postaje Žalec smo v soboto obravnavali tri vlome v stanovanjske hiše in sicer v Šempetru v Savinjski dolini, v Žalcu in v Veliki Pirešici.

V Šempetru je storilec ukradel gotovino, v Žalcu več kosov zlatnine, v Veliki Pirešici je ukradel dva prenosnika, gotovino in zlatnino.

Vlom v počitniško hišico – Velenje

V soboto smo bili obveščeni o vlomu v počitniško hišico v bližini jezera v Velenju. Storilec je poškodoval vhodna vrata. Ukradel ni ničesar.

Vlomi v stanovanjske hiše – Celje, Žalec in Šempeter v Savinjski dolini

V Žalcu smo vlom v stanovanjsko hišo obravnavali na Vodnikovi ulici. Storilec je ukradel več kosov zlatnine.

V Celju je neznani storilec vlomil v hišo na Ulici frankolovskih žrtev. Ukradel je več kosov zlatnine.

V Šempetru v Savinjski dolini ni ničesar ukradel, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem okna.

Vlom v gostinski lokal – Javornik

V Javorniku, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je iz kovinske blagajne ukradel nekaj gotovine.

Vloma v prostore društev – Žalec in Kaplja vas

Na območju Žalca smo obravnavali vlom v prostore konjeniškega društva. Storilec ni ničesar ukradel, škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem vhodnih vrat.

V Kaplji vasi je storilec vlomil v prostore športnega društva in ukradel več pločevink piva.

Več novic

Družba

Za občane Mestne Občine Velenje na voljo različna brezplačna svetovanja

V Mestni občini Velenje so občankam in občanom na voljo brezplačna svetovanja priznanih strokovnjakov z različnih področij....
Družba

Župan Šoštanja se je danes udeležil praznovanja 20. obletnice delovanja Medpodjetniškega izobraževalnega centra(MIC)

Župan Občine Šoštanj, Boris Goličnik, se je danes, 26. marca, pridružil praznovanju 20. obletnice Medpodjetniškega izobraževalnega centra (MIC) Šolskega centra Velenje. MIC predstavlja pomemben most med izobraževanjem, usposabljanjem, gospodarstvom in...
Družba

Nadaljujejo se uspehi učencev velenjske glasbene šole na spletnem tekmovanju, odličen rezultat tokrat dosegla kitaristka

Učenci velenjske glasbene šole te dni navdušujejo na spletnem tekmovanju World Open Online Music Competition....
Šport

Velenjski judoisti dosegli odlične rezultate na državnem prvenstvu v Lendavi

V soboto, 23. marca, je v Lendavi potekalo Judo državno prvenstvo za člane in U 16 Lendava....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Jutri bo potekal maraton nadzora hitrosti – objavljamo lokacije

Med 15. in 21. aprilom bo po vsej državi potekala preventivna akcija za umirjanje hitrosti na naših cestah. Policisti bodo v tem času izvajali poostren nadzor in tako preverjali, ali...
Obvestila

Javne sanitarije v garažni hiši pri zdravstvenem domu zaprte predvidoma do konca meseca junija

Zaradi sanacije bodo javne sanitarije v garažni hiši pri zdravstvenem domu zaprte predvidoma od ponedeljka, 22. aprila, do konca meseca junija....
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 18. aprila predvidoma med 8. in 9.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije....
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Stantetove 18-32 in Šaleka 6-25 v četrtek, 18. 4. 2024, od 8.00 do 15.00, prekinjena dobava toplotne energije zaradi...

Zadnje osmrtnice

Antonija Goršek

Terezija Verbič

Karl Stropnik

Velenjcan copyright © 2023