Search
Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, dne 27. december 2019

Na območju Policijske uprave Celje smo od torka do danes obravnavali 157 interventnih dogodkov. Policisti so obravnavali 10 kršitev javnega reda in ...

Na območju Policijske uprave Celje smo od torka do danes obravnavali 157 interventnih dogodkov. Policisti so obravnavali 10 kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, 15 kršitev v zasebnem prostoru, 5 prometnih nesreč z lažjimi telesnimi poškodbami in 11 z materialno škodo. Na področju kriminalitete so obravnavali 19 različnih kaznivih dejanj in sicer, vlome, tatvine, lahke telesne poškodbe, grožnjo in nasilje v družini.

Torek, 24. december 2019

Vlom v hišo – Mozirje

Policisti PP Mozirje so v torek obravnavali vlom v stanovanjsko hišo od koder je neznani storilec odtujil vrednejše predmete in gotovino.

Vlom v stanovanje – Celje

Prav tako so v Celju policisti obravnavali vlom v stanovanje skozi terasna vrata od koder je neznani storilec odtujil vrednejše predmete.


Sreda, 25. december 2019

Poškodba s pirotehničnimi sredstvi – Rogatec

V sredo so policisti na območju Rogatca obravnavali poškodbo 54 letnega občana, kateri se je lažje telesno poškodoval pri streljanju s pištolo za rakete. Zaradi prekrška bodo policisti zoper njega uvedli hitri postopek.


Četrtek, 26. december 2019

Zaseg pirotehničnih sredstev – Rajnkovec

Včeraj so policisti na mejnem prehodu za obmejni prehod Rajnkovec pri vstopu v državo, 18 letnemu državljanu Slovenije zasegli 196 petard. Zaradi prekrška bodo policisti zoper njega uvedli hitri postopek.

Zaseg vozil

Od torka do danes so policisti na območju PU Celje zaradi kršitev Zakona o pravilih cestnega prometa, zasegli 6 vozil. 4 zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja in 2 vozili zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Ilegalni prehod

Na območju Rogatca so policisti v torek izsledili dva državljana Pakistana, ki sta ilegalno prestopila državno mejo. Med postopkom sta zaprosila za azil in bila odpeljana v azilni dom.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročal Marjan Strašek vodja oddelka za operativo in višji samostojni policijski inšpektor.

Več novic

Družba

Velenjčani na tekmovanju TEMSIG ponovno osvojili zlato plaketo

Družba

Kako izboljšati spanec z izbiro prave posteljnine?

Dober spanec vpliva na splošno dobro počutje in produktivnost tekom dneva. Kako lahko poskrbimo za kakovosten spanec?...
Družba

Včeraj potekala letna skupščina Turistične zveze Velenje

Včeraj, 25. marca, je potekala letna skupščina Turistične zveze Velenje. Skoraj vsi člani so se udeležili dogodka....
Turizem

Zavod za turizem Šaleške doline ta vikend predstavlja destinacijo Šaleška dolina na sejmu Freizeitmesse v Celovcu

Zavod za turizem Šaleške doline skupaj s Termami Topolšica in ostalimi partnerji aktivno predstavlja destinacijo Šaleška dolina na sejmu Freizeitmesse v Celovcu, ki poteka med 5. in 7. aprilom 2024....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

V maju zaključuje z delom zdravnica Lucija Šteković

Iz ZD Velenje sporočajo, da zdravnica Lucija Šteković, dr. med., zaradi upokojitve s 7. 5. 2024 zaključuje z delom....
Obvestila

Obvestilo: Kolesarska steza proti Mislinji še vedno ZAPRTA

Kolesarska steza proti Mislinji je zaradi odpravljanja pomanjkljivosti še vedno zaprta. ...
Obvestila

V torek, 9.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Žarove ceste 3, 5, 6, 7, 8, 9, 9a, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 18 in 22 v...
Obvestila

V garažni hiši Gorica prišlo do okvare dvižnih vrat

Komunalno podjetje Velenje obvešča uporabnike, da je prišlo do okvare dvižnih vrat v garažni hiši Gorica....

Zadnje osmrtnice

Frančiška Urbanc

Barbara Rajter

Franc Mevc

Velenjcan copyright © 2023