Search
Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, dne 17. julij 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 289 klicev občanov. 69 klicev je bilo interventnih. Prometna varno...

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 289 klicev občanov. 69 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali devet prometnih nesreč. Eno s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

Petim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, smo zasegli vozila. Po eno vozilo smo zasegli v Slovenj Gradcu, na Ljubnem in na Vranskem. Dve vozili smo zasegli v Rogaški Slatini, kjer je eden od voznikov poleg tega, da je vozil brez vozniškega dovoljenja, vozil še pod vplivom alkohola. Alkotest mu je pokazal 0,84 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Včeraj smo bili obveščeni, da se je v sredo, 15. julija 2020, v prometni nesreči hudo poškodoval 68-letni kolesar, ki je s kolesom padel na makadamski cesti med Gotovljami in Zalogom.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo včeraj dopoldne obravnavali v ograjenem skladiščnem prostoru podjetja na Opekarniški cesti v Celju, kjer je voznik osebnega vozila trčil v pešca, pri čemer se je pešec lažje poškodoval.

Kriminaliteta

Danes zjutraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec iz rezervoarja delovnega stroja parkiranega na delovišču v Celju, ukradel okoli 50 litrov goriva.

Ilegalni prehod državne meje 

Na območju Kunšperka smo sinoči, okoli 23. ure, izsledili pet oseb, ki so ilegalno vstopile v Slovenijo. Dva sta državljana Pakistana, trije so državljani Afganistana. Postopki z njimi še potekajo.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Več novic

Družba

Kako prepoznati in rešiti pogoste težave z Android telefoni?

Z razmahom pametnih telefonov, še posebej tistih z operacijskim sistemom Android, smo vstopili v dobo neskončnih možnosti in povezljivosti. Kljub napredku te tehnologije pa se s tem pojavljajo tudi številne...
Obvestila

V garažni hiši Gorica prišlo do okvare dvižnih vrat

Komunalno podjetje Velenje obvešča uporabnike, da je prišlo do okvare dvižnih vrat v garažni hiši Gorica....
Družba

Na nedeljski prireditvi “Pomlad na Grilovi domačiji”, so prikazali stare običaje in dogajanja ob “ohceti”

V nedeljo, 07. aprila, ko je že zadišalo po poletju, so v Kulturno-prosvetnem društvu Franc Schreiner – Šentilj zabeležili še en uspešen dogodek. ...
Družba

Mestni občini Velenje zlati certifikat za doseganje standarda dobrega življenja

Na konferenci Zlati kamen, tradicionalnem srečanju deležnikov s področja lokalne samouprave, so razglasili razvojno najbolj prodorne občine, med katere se po najnovejši analizi ponovno uvršča Velenje....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

V maju zaključuje z delom zdravnica Lucija Šteković

Iz ZD Velenje sporočajo, da zdravnica Lucija Šteković, dr. med., zaradi upokojitve s 7. 5. 2024 zaključuje z delom....
Obvestila

Obvestilo: Kolesarska steza proti Mislinji še vedno ZAPRTA

Kolesarska steza proti Mislinji je zaradi odpravljanja pomanjkljivosti še vedno zaprta. ...
Obvestila

V torek, 9.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Žarove ceste 3, 5, 6, 7, 8, 9, 9a, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 18 in 22 v...
Obvestila

V garažni hiši Gorica prišlo do okvare dvižnih vrat

Komunalno podjetje Velenje obvešča uporabnike, da je prišlo do okvare dvižnih vrat v garažni hiši Gorica....

Zadnje osmrtnice

Frančiška Urbanc

Barbara Rajter

Franc Mevc

Velenjcan copyright © 2023