Search
Search
Close this search box.

Izkušena ekipa strokovnjakov za človeške vire – Workforce

Workforce sestavlja izkušena ekipa strokovnjakov, ki so predani svetovanju na področju upravljanja s človeškimi viri. Za zaposlovalce in iskalce zaposlitve...

Workforce sestavlja izkušena ekipa strokovnjakov, ki so predani svetovanju na področju upravljanja s človeškimi viri. Za zaposlovalce in iskalce zaposlitve nudijo storitve po meri. Izvajajo prilagojeno ali trajno zaposlovanje, nudijo pravno podporo, podporo pri obračunu plač in zagotavljanju skladnosti poslovanja. Iskalcem zaposlitve pomagajo načrtovati poklicno pot in poiskati najbolj ustrezno zaposlitev.

aBjA4nj.png

Poudariti moramo, da je zaščita njihovih strank in strokovnjakov ključni del njihovega poslovanja. Program zagotavljanja skladnosti poslovanja podjetja Workforce je oblikovan v skladu z zakonom in zagotavlja najvišje standarde zaupnosti in po potrebi preglednosti na vseh področjih delovanja. Ob spoštovanju poštene konkurence in protimonopolnih pravil lahko za vas oblikujejo rešitve po meri in na ta način gradijo vaše zaupanje.

Stopite v stik preko spletne strani ali fizične poslovalnice

Sedaj pa naj vam na kratko predstavimo, kje se nahajajo lokacije omenjenega podjetja. Workforce je regionalno podjetje, ki deluje v državah znane regije Adria. Najdete jih lahko v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, na Hrvaškem, v Črni gori, Makedoniji in Albaniji. Pri nas se njihove poslovalnice nahajajo v Ljubljani, Kranju, Kopru, Novi Gorici, Novem mestu, Mariboru in Celju. Vedno bodo veseli vašega obiska! Dnevno poslujejo z več kot 1.000 strankami in 12.000 poslovnimi partnerji. Vse od začetka delovanja pa do danes se jim je s trdim delom ter predanostjo strankam uspelo uveljaviti in utrditi na področju upravljanja s človeškimi viri.

qKMcxFz.png

Osebje Workforce svoje delo opravlja odgovorno, strokovno, vestno in v skladu z veljavnimi zakoni, predpisi, pravili, politikami in pogodbami. Poleg tega osebje pri svojem delu spoštuje etična načela, kar je zelo pomembno! Za doseganje odličnosti pri zagotavljanju skladnosti poslovanja se v njihovi organizaciji kot preprečevalni ukrep izvajajo tudi redni postopki revizije. Politika zagotavljanja skladnosti poslovanja pa je jamstvo za njihove storitve.

Kako poteka kadrovanje danes in zakaj je sodelovanje z Workforce prava izbira za vas?

Sledi nekaj splošnih informacij o tem, kako poteka kadrovanje danes. Pred časom so rezultati svetovne raziskave pokazali, da ima več kot 50 % delodajalcev težave pri iskanju ustreznih sodelavcev. Po drugi strani pa so tudi iskalci zaposlitve pogosto v položaju, ko ne poznajo vseh priložnosti na trgu dela. Dejstvo je, da nobeno podjetje ne želi zaposliti napačne osebe in nihče noče osemurnega delavnika preživeti v pisarni, v katero ne sodi.

Z ekipo omenjenega podjetja pa je postopek iskanja kariernih priložnosti in po drugi strani pridobivanja novih sodelavcev enostaven in učinkovit. Z njimi se tako lahko na enostaven način izognete napačnim zaposlitvenim odločitvam. Trenutno živimo v času, ko so rezultati precej hitro vidni, zato pa ni prostora za zamujene priložnosti. Mi vam svetujemo, da izberete pravega partnerja, ki ga lahko najdete v ekipi Workforce! Z njimi lahko na povsem enostaven način stopite v stik. Vse kar morate storiti je, da obiščete njihovo poslovalnico ali pa jim preprosto pošljete elektronsko sporočilo. Poleg tega so dosegljivi in mobilni tudi preko telefona.

Poišči boljšo priložnost z Workforce

Pa naj zaključimo še z glavnim ciljem, kateremu Workforce sledi že vrsto let – pomagati podjetjem ali posameznikom pri rasti poslovanja in poklicni rasti. S tega področja imajo že več kot dvajset let izkušenj. Njihova  ekipa bo torej tudi za vas ali vaše podjetje/organizacijo zagotovo našla rešitev za prilagojeno zaposlovanje, dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev. Sledila bo vašim potrebam ter pomagala ustvariti dodano vrednost. Različnim organizacijam v vseh glavnih gospodarskih panogah lahko pomagajo oblikovati strategije za pridobivanje ustreznih kadrov. Iskalcem zaposlitve in poslovnim partnerjem pa ponujajo storitve in rešitve po meri, ki so v korist vsem stranem.

kbpYpjQ.png

Tudi vi se lahko prepustite najboljšemu partnerju pri načrtovanju poklicne poti ali iskanju nove zaposlitve. Izberite Workforce in znova zaživite na novem delovnem mestu!

Več novic

Družba

Na Festivalu cvetnonedeljskih butar v Železnikih bo tudi butara iz Topolšice

Včeraj, 13. marca, je na pot proti Železnikom odšla tudi topolška butara oziroma po domače snop. ...
Kronika

V osebnem vozilu prevažal štiri državljane Sirije

Policisti so danes okoli druge ure obravnavali voznika, ki je v osebnem avtomobilu prevažal državljane Sirije....
Družba

Včeraj na Velenjskem gradu predstavili knjigo Potopljeni spomini

Včeraj je na Velenjskem gradu potekala predstavitev knjige Potopljeni spomini. Avtor publikacije je dolgoletni kustos Muzeja Velenje Damijan Kljajič...
Šport

Janja Garnbret že na začetku olimpijske sezone z zmagovito kombinacijo

Slovenska športna plezalka Janja Garnbret je zmagala na uvodni tekmi sezone svetovnega pokala v okrožju Keqiao v Shaoxingu na Kitajskem. Garnbret se je v finale zavihtela kot vodilna v kvalifikacijah...

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

V maju zaključuje z delom zdravnica Lucija Šteković

Iz ZD Velenje sporočajo, da zdravnica Lucija Šteković, dr. med., zaradi upokojitve s 7. 5. 2024 zaključuje z delom....
Obvestila

Obvestilo: Kolesarska steza proti Mislinji še vedno ZAPRTA

Kolesarska steza proti Mislinji je zaradi odpravljanja pomanjkljivosti še vedno zaprta. ...
Obvestila

V torek, 9.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Žarove ceste 3, 5, 6, 7, 8, 9, 9a, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 18 in 22 v...
Obvestila

V garažni hiši Gorica prišlo do okvare dvižnih vrat

Komunalno podjetje Velenje obvešča uporabnike, da je prišlo do okvare dvižnih vrat v garažni hiši Gorica....

Zadnje osmrtnice

Barbara Rajter

Franc Mevc

Boris Petek

Velenjcan copyright © 2023