V Rudarju estonski reprezentant Antonov

Rudar Velenje je tik pred začetkom nove sezone pridobil pomembno okrepitev. V Velenje se seli reprezentančni vezist Estonije, Ilja Antonov, ki je s klubom sklenil dvoletno sodelovanje. 24-letni Antonov je za estonsko reprezentanco zbral 31 nastopov, nazadnje pa je igral pri avstrijskem SV Hornu. V Rudarju so Antonova že registrirali pri NZS, zato bo trenerju Marijanu Pušniku na razpolago že v nedeljo proti Domžalam.

"Najprej naj povem, da sem srečen, da sem podpisal pogodbo z Rudarjem. Rudar je klub s tradicijo. Med obdobjem preizkušnje so me soigralci toplo sprejeli. Že takrat sem se počutil kot del te ekipe. Atmosfera v slačilnici je res odlična. Prav tako moram reči, da mi je res všeč tudi način dela našega trenerja. Moji osebni cilji so, da bom iz dneva v dan boljši in seveda, da bomo z ekipo dosegli zastavljene cilje," je za spletno stran Rudarja povedal Antonov.


Preberite tudi:
Delničarji Gorenja bodo letos za razliko od lani prejeli dividende
Komorni orkester Westminster
Občina uspešno rešuje stanovanjske probleme, število upravičencev do subvencije pa narašča

Komentarji (0)

  1. Velenjcan logo
    Velenjcan.si Administrator

    Hej, prijatelj/ica! Sporočamo ti, da na to temo še ni bilo podanega pisnega mnenja. Bodi prvi in oddaj komentar z izpolnitvijo spodnjega tekstovnega polja!

Komentiraj