Počitniški Živ Žav v Vili Rožle

Še malo, pa bodo tu. Zimske počitnice bodo letos morda res zimske, vsaj kar se vremena tiče, v Vili Rožle pa bodo poskrbeli, da boste med njimi tudi ustvarjalni.

Viniles

Od ponedeljka, 26. februarja, do petka, 2. marca, bo Vila Rožle na stežaj odprla vrata vsem počitnikarjem, ki se radi družijo, kaj novega naučijo in se pri tem še zabavajo! 

Počitniški živa žav se bo začel ob 10. uri, do 13. ure pa se bo dogajalo več stvari hkrati. Ves teden med 10.30 in 12.30 uro bo tekla gledališka delavnica. V Gledališču za poredne mulčke bo igralec, lutkar in moderator Boštjan Oder udeležence naučil veščin javnega nastopanja, v petek pa bodo pripravili tudi zaključno produkcijo. Delavnica je brezplačna, primerna pa je za starejše od 10 let.

Da bodo lažje organizirali delo v njej, zainteresirane prosijo, da se prijavijo po telefonu 03/897 75 40 ali po elektronski pošti (mzpm.velenje⁠@vilarozle.si). 

Prijave pa zbirajo tudi za dve zanimivi delavnici, ki jih bo vodila vizažistka in maskerka Barbara Hren. V sredo med 10.30 in 12.30 uro bo pripravila delavnico poslikave telesa (body painting) za starejše od 10 let. Ob njenih navodilih boste udeleženci s koži prijaznimi profesionalnimi barvami risali drug po drugem. Naslednji dan, v četrtek, pa bo Barbara pripravila delavnico, primerno za vse starosti. S pomočjo posebnih šablon boste lahko ustvarjali začasne »tatuje«. 

Veselo bo tudi v ponedeljek, ko bodo med 10.30 in 12.30 uro pripravili delavnico Lonček, kuhaj! V njihovi kuhinji bodo otroci ustvarjali kulinarične dobrote pod vodstvom Marjete Jedlovčnik. Seveda jih bodo tudi pojedli, ne le pripravili. Torek bo posvečen likovni umetnosti. Pri ustvarjanju bo otroke vodila likovna pedagoginja Katarina Aman. Petkovo dopoldne pa bodo posvetili učenju lepega pisanja (kaligrafije). Pod vodstvom Renate Šincek bodo izdelovali majhna darilca, primerna tudi za praznik žena. Čestitke mamicam, babicam, tetam … pa bodo napisali z novo pridobljeno veščino lepopisja. 

Zimske počitnice v Vili Rožle bodo zabavne in kratkočasne, zato se jim pridružite!

Tudi Športna zveza pripravlja pester počitniški program.

Komentiraj /