Search
Search
Close this search box.

Navigacija

Velenjcan copyright © 2023
V Sloveniji deluje 109 distribucijskih sistemov toplote, ki izvajajo dejavnost kot gospodarsko javno službo ali tržno distribucijo.
Deli
KPV občane obvešča o številnih ukrepih, ki so jih skupaj z občinama Velenje in Šoštanj sprejeli v letošnji kurilni sezoni, s ciljem znižanja stroškov ogrevanja.
Deli
Danes, 06. februarja, so se v Komunalnem podjetju Velenje ponovno srečali s predstavniki Ljudske iniciative Velenje in nadaljevali konstruktivne pogovore o možnih rešitvah za pomoč občankam in občanom, ki se soočajo s finančnimi izzivi zaradi visokih cen toplotne energije
Deli
Na Titovem trgu so se danes ob 10.10 uri na pobudo Ljudske iniciative Velenje ponovno zbrali protestniki zoper višje cene toplotne energije.
Deli
V preteklem tednu so v Mestni občini Velenje sprejeli vrsto ukrepov, namenjenih zmanjšanju stroškov ogrevanja na položnicah posameznih uporabnikov daljinskega ogrevanja.
Deli
Občinski svetniki so včeraj, 31. januarja, na 11. redni seji soglasno potrdili vse točke, predlagane v dnevnem redu.
Deli
Komunalno podjetje Velenje, d. o. o., je na seji Sveta ustanoviteljev, dne 29. 1. 2024, predstavnike lokalne skupnosti seznanilo z znižanjem nakupne cene toplotne energije s strani Termoelektrarne Šoštanj.
Deli
Komunalno podjetje Velenje se je odzvalo na novinarsko konferenco Ljudske iniciative Velenje.
Deli
Ljudska iniciativa Velenje je na sredin protestni shod poslala osebno vabilo tudi direktorju Komunalnega podjetja Velenje mag. Gašperju Škarji in tehničnemu direktorju Komunalnega podjetja Velenje Janezu Ramšaku.
Deli
V Občini Šoštanj so pod vodstvom župana, Borisa Goličnika, ves čas, aktivno zavezani k zagotavljanju dostopnih cen toplotne energije.
Deli

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Organizatorji zagotovili dodatne vstopnice za jutrišnjo tekmo Slovenija – Francija

Vstopnice, ki so bile v prodaji za jutrišnjo kvalifikacijsko tekmo med reprezentancama Slovenije in Francije so razprodane....
Obvestila

Na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujili večino cvetja

Na Občini Šoštanj z obžalovanjem ugotavljajo, da je bila na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujena večina cvetja....
Obvestila

Upokojil se bo specialist ortoped dr. Milorad Puvalić

Iz ZD Velenje sporočajo, da se bo z 2. 4. 2024 upokojil specialist ortoped dr. Milorad Puvalić. Zahvaljujejo se mu za njegovo predano, strokovno in humano delo ter mu želijo...
Obvestila

Od 1. marca dalje spremenjen delovni čas INFO točke

Iz Zdravstvenega doma Velenje so nas obvestili, da od 1. marca dalje spreminjajo delovni čas INFO točke....

Zadnje osmrtnice

Vinko Muš

Stanislava Verhovnik Dušak

Djordjo Vejnović