Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Politika  ·  09.01. ob 10:51  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  1680

Novi podžupan Občine Šoštanj je Boris Lambizer

images/discussions/1673256333-oL3age-large.jpg  Župan Boris Goličnik in podžupan Boris Lambizer. - Foto: Občina Šoštanj

V Šoštanju so v petek, 6. januarja, dobili novega podžupana. Župan Občine Šoštanj Boris Goličnik je za podžupana imenoval Borisa Lambizerja. 

Župan Boris Goličnik je s 6. januarjem 2023 za podžupana Občine Šoštanj imenoval Borisa Lambizerja. Funkcijo podžupana bo opravljal nepoklicno in bo zadolžen predvsem za:  koordinacijo dela delovnih teles Občine Šoštanj, koordinacijo dela s krajevnimi skupnostmi, pomoč županu pri delu na področju cestnega gospodarstva, komunalnih zadev, zaščite in reševanja, sodelovanje pri pripravi prostorskih aktov in strateških dokumentov Občine Šoštanj, aktivno sodelovanje pri realizaciji projektov in ostale naloge po pooblastilu župana.

V času županove odsotnosti bo podžupan zadolžen za nadomeščanje župana pri opravljanju vseh nalog iz pristojnosti župana.

Z Občine Šoštanj sporočajo, da ima Boris Lambizer bogate izkušnje na področju lokalne samouprave, saj je že četrti mandat član Občinskega sveta, pred tem je bil osem let predsednik Krajevne skupnosti Lokovica, že vrsto let pa je aktiven na področju zaščite in reševanja. 

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !