Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Obvestila  ·  03.06. ob 10:50  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  656

V prihodnjem tednu zapore Ceste bratov Mravljakov in Toledove ulice

images/discussions/1654246216-ZGyJRe-large.jpg  Fotografija je simbolična. - www.velenjcan.si

Od ponedeljka, 6. junija, bo prihajalo do občasnih popolnih zapor Ceste bratov Mravljakov in Toledove ulice. Mestna občina Velenje stanovalcem Ceste bratov Mravljakov v času zapore omogoča pridobitev brezplačnega začasnega parkirnega abonmaja v coni C, ki ga uredijo na Komunalnem podjetju Velenje.

Zaradi obnove vodovoda in kanalizacije na Cesti bratov Mravljakov bo od 6. junija do predvidoma sredine oktobra 2022 prihajalo do občasnih popolnih zapor, dostop do hiš ves čas ne bo omogočen. Zaradi tega so na velenjski občini sklenili, da vsem stanovalcem na tem območju za čas gradnje omogočijo pridobitev brezplačnega začasnega parkirnega abonmaja v coni C (območje Kardeljevega trga in Stantetove ulice).

Stanovalci, ki želijo pridobiti brezplačni začasni parkirni abonma v coni C, naj se obrnejo na pisarno modrih con na Komunalnem podjetju Velenje, in sicer osebno na Koroški cesti 37b v Velenju, po elektronski pošti prodaja@kp-velenje.si ali telefonu 03 8961 872.

V ponedeljek, 6. junija, bodo začeli tudi z obnovo komunalne infrastrukture na Toledovi cesti, zaradi česar bo prihajalo do občasnih zapor.

Mestna občina Velenje prijazno poziva k upoštevanju prometne signalizacije in se zahvaljuje za strpnost.

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !