Search
Search
Close this search box.

Navigacija

Velenjcan copyright © 2023
Krajevna skupnost Topolšica obvešča svoje krajane naj bodo pozorni na sumljive premike.
Deli
Mestna občina Šoštanj občane opozarja na izjemno nevarnost drsanja na jezeru. Prejeli so zaskrbljujoča opozorila občanov, ki so jih obvestili o dejavnosti drsanja otrok na Šoštanjskem jezeru.
Deli
V soboto, 13. januarja sta v Celju trčili osebni vozili. Policisti prosijo, da jih pokličejo morebitni očividci in občanka, ki je videla prometno nesrečo.
Deli
Prostovoljna skupina, Udarnik MC Velenje, obvešča, da bodo s pričetkom tega tedna, na območju Mestne občine Velenje, znova začeli v polnem obsegu izvajati njihove brezplačne aktivnosti.
Deli
Iz Komunalnega podjetja Velenje sporočajo, da v letošnji kurilni sezoni niso izvedli povišanja cen ogrevanja.
Deli
Za ponedeljek, 15. januarja 2024, je napovedano nadaljevanje opozorilne stavke zdravnikov in zobozdravnikov, ki je potekala v torek, 9. januarja.
Deli
Mestna občina Velenje je v preteklosti že večkrat pozvala Direkcijo Republike Slovenije za vode, k nujni sanaciji poškodovane brežine reke Pake.
Deli
Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije – Fides je za jutri, 9. januarja med 7.00 in 21.00 napovedal enodnevno opozorilno stavko.
Deli
Policija preklicuje iskanje pogrešane Hane Čremošnik, ki je bila pogrešana od 22.12.2023.
Deli
Muzej premogovništva Slovenije, bo svoja vrata zaradi rednih vzdrževalnih del zaprl v soboto, 23. decembra 2023, ponovno pa jih bo odprl v torek, 9. januarja 2024.
Deli

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Organizatorji zagotovili dodatne vstopnice za jutrišnjo tekmo Slovenija – Francija

Vstopnice, ki so bile v prodaji za jutrišnjo kvalifikacijsko tekmo med reprezentancama Slovenije in Francije so razprodane....
Obvestila

Na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujili večino cvetja

Na Občini Šoštanj z obžalovanjem ugotavljajo, da je bila na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujena večina cvetja....
Obvestila

Upokojil se bo specialist ortoped dr. Milorad Puvalić

Iz ZD Velenje sporočajo, da se bo z 2. 4. 2024 upokojil specialist ortoped dr. Milorad Puvalić. Zahvaljujejo se mu za njegovo predano, strokovno in humano delo ter mu želijo...
Obvestila

Od 1. marca dalje spremenjen delovni čas INFO točke

Iz Zdravstvenega doma Velenje so nas obvestili, da od 1. marca dalje spreminjajo delovni čas INFO točke....

Zadnje osmrtnice

Pavel Papež

Vinko Muš

Stanislava Verhovnik Dušak