Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Kultura  ·  26.05. ob 12:52  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  853

Danes v Sončni park na disko kotalkanje in koncert skupine ABBA Mia

images/discussions/1685098339-qeRXoL-large.jpg  Kotalkališče v 60. letih - Foto: Arhiv Muzeja Velenje

Danes, 26. maja, vabljeni v Sončni park kjer bo od 19. ure dalje potekalo disko kotalkanje. Ob 21. uri pa se prične tudi koncert slovenske skupine ABBA Mia.

Del letošnjega dogajanja 31. festivala Dnevi mladih in kulture bo potekal tudi v Sončnem parku pod disko kroglo in na kotalkah. Z nami bo skupina ABBA Mia, ki je v Sloveniji prva in edina ABBA tribute skupina. Z odličnim nastopom, bleščečo kostumografijo ter profesionalnim ozvočenjem in razsvetljavo vas bo vrnila v čas disko krogel, svetlečih oblačil in predvsem zlatega obdobja disko glasbe 70ih let prejšnega stoletja.

Vse največje uspešnice skupine ABBA boste slišali in doživeli v živo: Waterloo, Mamma Mia, Knowing me Knowing you, Dancing Queen, Chiquitita, SOS, Voulez Vouz …

ABBA Mia Slovenija so: Eva Pirnovar (Agnetha), Manca Dremel (Frida), Andrej Pogorelec (Björn), Andrej Lobanov (Benny); spremljevalna zasedba: Dario Plesničar (bobni), Ištvan Pajor (bas kitara), Irena Lombar (spremljevalni vokal).


NE ZAMUDITE TUDI:

27. 5. 2023 ob 20:00
Hiphop odklop // Letni kino ob Škalskem jezeru

Mrigo in Ghet, velenjska predstavnika ter Emkej in Mito, prepoznavna mariborska naveza, skupaj tvorijo ime Velebor. Super skupina Velebor je poznana kot vodilna v Sloveniji, kar se tiče hip hopa. Poskrbeli bodo za HIP HOP ODKLOP na Letnem kinu. Z obale prihaja še ena najbolj obetavnih domačih izvajalk Masayah. Talentirana mlada glasbenica izdaja svoj prvi samostojni album, ki je zagotovo eno najtežje pričakovanih izdaj leta.

VSTOPNINA: 

Early bird: 8 EUR
Navadna predprodaja: 10 EUR
Dan dogodka: 13 EUR

28. 5. 2023 ob 21:00
Stand-up Gašper Bergant, Vid Valič, Rok Škrlep // Staro Velenje

31. festival DMK bodo organizatorji zaključili v stilu - s stand-upom v Starem Velenju, kjer se bodo pridružila največja imena na slovenski komični sceni. Z vami bodo Vid Valič, Gašper Bergant in Rok Škrlep. Vabljeni na smeha polno večerno dogajanje v prenovljenem in »novem« Starem Velenju.

VSTOPNINA: 8 EUR/5 EUR ZA ŠŠK ČLANE

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !