Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Družba  ·  24.06. 2022 ob 09:07  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  2194

Prihaja 5. PLJUSK na Velenjski plaži

images/discussions/1656054243-4LZMRY-large.jpg   - www.velenjcan.si

Velenjsko jezero ob začetku poletja zopet vabi na celodnevno dogajanje za adrenalinske odvisneže. V soboto, 25. junija, bo potekal že tradicionalni 5. PLJUSK na Velenjski plaži, ki bo gostil zabavno tekmo na razvpiti mokri letalnici slip 'n' slide, akrobatske šove, dobro glasbo in veliko smeha. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji okusne kulinarike, z novo frizuro pa boste lahko podprli dobrodelno akcijo Odreži drugačnost.

Lačni in žejni ne boste

Ob Velenjsko jezero se vrača tudi Beach Food Festival, tržnica svežih poletnih kulinaričnih dobrot bo zagotovo razveselila ljubitelje bogatih okusov sodobne kuhinje. Na voljo bo Food truck's ulica z raznolikimi jedmi z vseh koncev Slovenije. Za vas bodo pripravljali hitre jedi različni gostinci s food trucki, prikolicami, navdušila pa bo tudi ponudba na stojnicah.

Z nami bodo: Mangoop Burgers, Mango tree, Gostilna Pr'Koren, Foodpoint, Fred's food truck, Food truck Šent burger, Habahaba streetfood, Super pizza, ekipa Masterchef 2022. S svojimi sladicami vas bodo razvajali Waffle to go, sodnik Masterchef 2022 - Atelier Karim in sveže pečeni domači vaflji in puhaste ameriške palačinke.

Da ne boste žejni, bodo za vas pivo točili Šaleška pivovarna Skubeer Brewing.

Na plažo po novo frizuro

Pridete pa lahko tudi po novo frizuro in podprete dobrodelni projekt Odreži drugačnost, s katerim se zbirajo sredstva za letovanja otrok z Zvezo prijateljev mladine Slovenije. Idejni oče projekta, ki povezuje slovenske frizerje, je Marko Hriberšek, akciji, ki jo je zagnal leta 2018, se je pridružilo že 50 mojstrov, z dobrodelnimi striženji pa so zbrali preko 5.000 evrov.

Letos bodo na Velenjski plaži z brezplačnim striženjem ter urejanjem pričesk med 10. in 18. uro zbirali prostovoljne prispevke za letovanja otrok, ki morja sicer ne bi videli in doživeli. Pol zbranih sredstev bodo namenili Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje, pol pa Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Osrednji dogodek Pljuska, sobotno popoldansko tekmovanje v skokih na velikem toboganu, bosta letos z zabavnimi komentarji spet obogatila komik, športnik in TV-voditelj Klemen Bučan ter glasbenik Dejan Tamše. Vsaj tako zanimiva pa je tudi sestava žirije, ki bo ocenjevala polete na velenjski velikanki: akrobatinja Pina Umek je članica skupine Dunking Devils in znanka iz TV-šova Exatlon; Tin Nuč in Luka Avkuštin (FLIPPING ART) sta mojstra gimnstike, parkourja in akrobatike, ki ju poznate tudi iz domačih in tujih TV-šovov; za pravilnost vseh meritev pa bo zadolžen najbolj zabavni slovenski profesor - Uroš Kuzman.

ČASOVNICA DOGAJANJA:

Du2Zt8t.jpg

Veliki koncert na Visti

Praznični dan ob Velenjskem jezeru se bo sicer zaključil z velikim koncertom na Visti, kjer bodo nastopili regionalni glasbeni zvezdniki. Koncert ni del za obiskovalce brezplačnega Pljuska.

Obveščamo, da je organizator včeraj sporočil nekaj sprememb, prilagamo obvestilo:

gX1smLv.jpg

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !