Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Družba  ·  30.01. ob 19:19  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  1442

Podelili bodo 4 koncesije za zdravnike splošne in družinske medicine

images/discussions/1675102780-jLJkGl-large.jpg   - Milan Njenič za Velenjcan.si

Jutri, 31. januarja, bodo na spletni strani Mestne občine Velenje objavili Javni razpis za podelitev koncesij za opravljanje javne službe v osnovni zdravstveni dejavnosti na področju splošne in družinske medicine v Mestni občini Velenje. Ponudbe sprejemajo najkasneje do 20. februarja 2023 do 10. ure.

Javni razpis za podelitev koncesij za opravljanje javne službe v osnovni zdravstveni dejavnosti na področju splošne in družinske medicine v Mestni občini Velenje bo trajal do 20. februarja 2023, vsa razpisna dokumentacija pa bo na voljo na spletni strani Mestne občine Velenje pod rubriko Javne objave in razpisi in na portalu javnih naročil www.enarocanje.si

Predmet javnega razpisa je podelitev štirih koncesij za opravljanje programa zdravstvene dejavnosti Splošne ambulante, hišni obiski in zdravljenje na domu (VZD 302 001) na podlagi Odloka o podelitvi koncesij za opravljanje javne službe v osnovni zdravstveni dejavnosti na področju splošne in družinske medicine v Mestni občini Velenje (Uradni vestnik MO Velenje, št. 1/23).

Koncesija se podeli, če javni zdravstveni zavod ne more zagotavljati opravljanja zdravstvene dejavnosti v obsegu, kot je določen z mrežo javne zdravstvene službe, oziroma če javni zdravstveni zavod ne more zagotoviti potrebne dostopnosti do zdravstvenih storitev.

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !