Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Družba  ·  04.02. ob 19:43  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  1278

Občan Šoštanja opozarja na umazan odsek na Kajuhovi cesti #foto

images/discussions/1675495939-oL3xGV-large.jpg  Kajuhova cesta v Šoštanju. - Foto: občan Šoštanja A.K.

Na nas se je obrnil občan Šoštanja A.K. in dejal, da je odsek Kajuhove ceste v Šoštanju (natančneje pri naslovu Kajuhova cesta 23) zelo umazan in neugoden za sprehajalce.

»To se vleče sedaj že skoraj mesec dni, vsak dan. Dnevno se tu skozi opravi skoraj 100 prevozov s kamioni kiperji, če ne še več. Da o hitrosti vožnje kiperjev ne govorim. Tukajšnje nepremičnine izgubljajo vrednost, zaradi vibracij pa pokajo fasade. Cesta ni samo umazana, ampak tudi drsi. Umazanija se vleče vse od vrtca, pa do vrha Goric oz. deponije, kamor odlagajo to zemljo. Nemogoče se je sprehoditi po tej cesti, da se ne bi umazal, kaj šele, da bi z vozičkom peljal ali odšel po otroka v vrtec,« je zapisal A.K. in priložil spodnje fotografije.

Občina opozorila izvajalce

Na Občini Šoštanj so odgovorili, da so že opazili, da je omenjena cesta v teh dneh res zelo umazana. Po njej namreč prevažajo material z različnih delovišč. Na občini so izvajalce ponovno opozorili, da cesto čim bolj redno čistijo. Vse krajane pa prosijo za strpnost in razumevanje.

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !