Article's Author Avatar

Na Visti trenirajo tudi člani Smučarskoskakalnega kluba Velenje
(Arhiv) Športne novice  ·  14.01. ob 12:21  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  852

https://i.imgur.com/HW0mUsF.jpg

Župan Mestne občine Velenje Peter Dermol se je včeraj na Visti pridružil članom Smučarskoskakalnega kluba na treningu teka na smučeh, ki ga lahko športniki opravijo kar v Velenju. V tem tednu so tekaško progo, ki jo dnevno obišče približno 70 tekačev, ob vikendih pa tudi več, podaljšali. Prav tako je na Visti včeraj zaživela nova sankaška površina, ki je primerna tudi za prve smučarske zavoje.

Župan Peter Dermol je v družbi smučarskih skakalcev in nordijskih kombinatorcev pod budnim očesom trenerjev Martina Bayerja in Janez Debelaka opravil tekaški trening na snegu. Športniki so pohvalili odlično pripravljeno tekaško progo na Visti in dobre pogoje, ki jih imajo tudi najmlajši za trening na skakalnicah v Smučarskoskakalnem centru Velenje.

V Smučarskoskakalnem klubu Velenje so s pomočjo tehničnega snega poskrbeli za dobre pogoje za trening najmlajših smučarskih skakalcev, saj so že sredi decembra zasnežili 5, 8, 14 in 22-metrsko skakalnico.

Na tekaško progo so se podali tudi podžupanja Aleksandra Vasiljević, predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik, direktor Športno-rekreacijskega zavoda Rdeča dvorana Dimitrij Amon, direktorica Zavoda za turizem Šaleške doline Alenka Kikec, predsednik Smučarskoskakalnega kluba Velenje Milan Živic, vodja Urada za družbene dejavnosti Marko Pritržnik in številni rekreativni tekači.

Vista je zvečer osvetljena. Mini smučišče in sankališče sta zaradi večje varnosti ločena z naletno mrežo, ograjena je tudi tekaška proga. Obratovalni čas tekaške proge je vsak dan od 8. do 20. ure. Na Visti nudijo tudi izposojo tekaške opreme (cena znaša 6 evrov).

MOV
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.