Article's Author Avatar

Šola zdravja v Šoštanju deluje že polnih sedem let
(Arhiv) Lokalne novice  ·  09.07. 2020 ob 11:05  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  1037

https://i.imgur.com/jW2ZBM8.jpg

Na današnji dan pred sedmimi leti so se na jutranji telovadbi prvič dobile članice Šole zdravja - skupine Šoštanj pod vodstvom Ljubice Donko. Od takrat dalje telovadijo vsak delovni dan - za dobro počutje, pozitivno energijo, veselje in druženje. 

Ob sedmi obletnici jih je pozdravil tudi župan Darko Menih, ki jim je zaželel še veliko energije in se pozanimal, kako je s sadnim drevjem, ki so jih sadile ob vsaki obletnici. Pojasnile so, da ostajajo zveste tradiciji in bodo tudi posadile že sedmo sadno drevo. Prva leta so jih v Šoštanju, sedaj pa na kmetiji Poprask v šmarskem Skornem.

Šola zdravja - skupina Šoštanj v svoji sredini vsakogar z veseljem sprejmejo in poudarjajo, da tovrstna jutranja telovadba napolni človeka z energijo za ves dan.

Občina Šoštanj
0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

POZOR! Podatki arhivirane vsebine so lahko nerelevantni ali vizualno popačeni, saj gre za staro vsebino s starejše različice portala. Če opazite kakšne nepravilnosti, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov info@velenjcan.si. Svežo vsebino najdete na naslovnici. Hvala za razumevanje.

Komentiranje arhivirane vsebine je onemogočeno. Pojdite na svežo vsebino.