Prvič v letošnji sezoni na parket stopili najmlajši odbojkarji in odbojkarice

Minuli vikend je potekalo 4. Odprto prvenstvo Slovenije v mini odbojki U-11 za deklice in dečke letnik 2011 in mlajše.

V Šempetru, Preboldu in Braslovčah je na dvanajstih igriščih tekmovalo 32 ekip iz Slovenije. Turnirja sta se v konkurenci 20 ekip udeležili tudi dve ekipi najmlajših deklic ŽOK Kajuh Šoštanj. Prva ekipa se je prebila vse do 1/4 finala, kjer pa so jo žal ustavile deklice iz Braslovč, ki so bile na koncu tudi zmagovalke turnirja. Druga je bila ekipa Ljutomera, tretjega mesta pa se je veselila ekipa Sip Šempeter.

Pri dečkih so moči merili tudi najmlajši OK Šoštanj Topolšica. Poleg tega, da so zelo uživali na turnirju, so pokazali tudi ogromno znanja in želje po odbojki. V konkurenci 12. ekip je zmagala ekipa Žužemberka, druga je bila ekipa Sip Šempeter in tretja ekipa Ach Črnuče.

Pokale in medalje je podelil predstavnik generalnega pokrovitelja turnirja ISKRA AMS in predsednik odbojkarskega klub Sip Šempeter Boštjan Pražnikar. Strokovni vodja ekipe OK Sip Šempeter Sebastjan Cilenšek je na koncu turnirja čestital vsem udeležencem za prikazano igro in borbenost, ter se številnim pokroviteljem in donatorjem zahvalil za pomoč.

Komentiraj