Borci MMA Velenje odlični na Valhalla Amateurs League #foto

Klub MMA Velenje s tokratno udeležbo turnirja in prihajajočimi aktivnostmi, znova močno preseneča.

V soboto, 19. 10. 2019 je domači klub mešanih borilnih veščin MMA Velenje, s tremi borci vstopil v novo sezono amaterskih borb organizacije Valhalla Fight Night, ki se skozi leto odvija na Gimnaziji Center v Celju.

Domači so tokrat tribune dvignili na noge, saj so se odrezali odlično. Nastopili so v naslednji zasedbi:

  • Kilian Čop (do 66 kg)
  • Aljaž Verboten (do 84 kg)
  • Dušan Radosavljević (do 77 kg)

K. Čop in A. Verboten sta v borbeni kletki nastopila celo prvič. K. Čop je odločno zaključeval, A. Verboten je pokazal levje srce, D. Radosavljević pa se nedvomno z vsako novo borbo približuje svetli karieri tudi na profesionalnem nivoju. Kmalu, 16. 11. 2019 ob 19h, ga v Celju čaka že nova preizkušnja.

Po borbi večera na minuli Valhalli, ki se je odvijala 22. 6. 2019, se bo D. Radosavljević poskusil vrniti na zmagovalni niz proti vedno neugodnemu varovancu Ivice Trušček iz Terror MMA, hrvatu Luki Šafranu. Nadejamo se lahko še ene odlične borbe, so zapisali na strani Valhalla Fight Night.


Foto: Valhalla Fight Night

MMA Velenje s tokratno udeležbo turnirja in prihajajočimi aktivnostmi, znova močno preseneča. Za Velenjcan.si je trener kluba Elmedin Buljubašić podal kratko in jedrnato izjavo: "Z nastopom naših varovancev sem več kot zadovoljen, saj sta Čop in Verboten v kletko vstopila prvič in takoj pokazala izjemno odločnost in pogum. Prihodnost bo lepa in uspešna, kar je zasluga celotne ekipe."

Galerija Fotografij

Komentiraj