Ponovil se je vandalizem na trim stezi v Velenju

Na trim stezi nad Vilo Herberstein v Velenju so minuli teden vandali poškodovali številne označevalne table in uničili orodje za telovadbo.

"Škodo še ocenjujemo, tovrstna dejanja pa strogo obsojamo, zato smo zadevo prijavili na policijo. Skupaj z njimi in mestnimi redarji redno izvajamo preventivne ukrepe za preprečevanje vandalizma tudi v teh izrednih časih," sporočajo iz Mestne občine Velenje.


Foto: MOV

Obiskovalce naprošajo, da so na območju trim steze še posebej previdni. Uporaba poškodovanih naprav za telovadbo na prostem je do nadaljnjega prepovedana, saj naprave niso varne za uporabo. Še danes jih bodo označili tudi z zaščitnim trakom.

Mestna občina Velenje poziva vse občanke in občane, da, če bodo priča kakšnih podobnih dejanj, to nemudoma sporočijo redarski službi Skupne občinske uprave SAŠA regije na telefonsko številko 03 89 61 748 ali to prijavijo na Policijsko postajo Velenje na telefonsko številko 03 89 86 100.

"Želimo si, da bi bilo naše mesto lepo, urejeno in varno za vse, zato bomo sprejeli vse ukrepe, da v prihodnosti takšna dejanja vandalizma preprečimo," sporočajo iz MOV.


Vandali so že v preteklosti označevali in uničevali table ter orodje za telovadbo, podrobneje TUKAJ.

Komentiraj