Prometna nasreča s hudimi telesnimi poškodbami

Bioshoper Oglas
Bioshoper Oglas

Kot smo že poročali se je včeraj, 27.7.2020, ob 13.11 v Tolstem Vrhu, občina Ravne na Koroškem, zgodila prometna nesreča. Sedaj so znane podrobnosti nesreče v kateri sta trčila tovorno in kombinirano vozilo.

Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je do nesreče prišlo, ko je 49 letni voznik kombiniranega vozila v ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas, po katerem je pravilno pripeljal 47 letni voznik tovornega avtomobila. Voznik tovornega avtomobila se je pričel z vozilom umikati v desno, vendar trčenja ni uspel preprečiti. V silovitem trčenju se je voznik kombiniranega vozila huje telesno poškodoval, voznik tovornega avtomobila pa lažje. Obvoz za vsa vozila je bil urejen preko regionalne ceste Ravne - Kotlje - Slovenj Gradec, cesta pa je bila zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče zaprta do 18.15 ure, ko je bil sproščen promet za vsa vozila.

Na kraju dogodka so posredovali tudi gasilci KGZ Ravne na Koroškem, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, nevtralizirali razlite tekočine, pomagali reševalcem ZRCK pri oskrbi dveh poškodovanih oseb in pomagali vlečni službi pri odstranjevanju vozil s ceste. Reševalci so ju z reševalnim vozilom prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Foto: KGZ Ravne na Koroškem

Komentiraj