Iščejo očividce dveh prometnih nesreč

Bioshoper Oglas
Bioshoper Oglas

Policijska uprava Celje poroča o dveh prometnih nesrečah, ki so se zgodile v Velenju. Prva nesreča se je zgodila v torek, 7. julija, ob 19.20 uri, v Šaleku, na označenem območju za pešce. Otrok, ki se je z neprilagojeno hitrostjo pripeljal s kolesom, je na ploščadi med stanovanjskimi bloki, v neposredni bližini večstanovanjske zgradbe Šalek 90, trčil v 10-letno peško. Oba otroka sta padla, kolesar se je po padcu pobral in odpeljal. Deklica, ki si je pri padcu zlomila roko, je pomoč včeraj poiskala v Splošni bolnišnici Celje.

Drugo prometno nesrečo so obravnavali v sredo, okoli 15.50 ure, na parkirišču pred glavno pošto oziroma pri trgovskem centru Spar v Velenju, na naslovu Kidričeva 2B, kjer je mladoletna voznica mopeda padla, ko se je izogibala trčenju z osebnim vozilom znamke Toyota, bele barve, s katerim je vzvratno s parkirišča zapeljal starejši voznik. Do trčenja med vozili ni prišlo. Voznik naj bi padec videl, vendar na kraju ni ustavil. Mladoletna mopedistka se je pri padcu poškodovala.

Policisti prosijo vse, ki ste katero od omenjenih prometnih nesreč videli ali o njej karkoli veste, da pokličete na telefonsko številko 113. Za vse informacije se vnaprej zahvaljujejo.

Komentiraj