Slavni standup roast Velenjčana dr. Uroša Kuzmana #video

Z vami delimo posnetek velikega standup dogodka, ki se je do danes prvič odvil tudi v Velenju. Dogodek je potekal 16. novembra 2019 v Kulturnem domu Velenje, letos aprila pa je bil v celoti naložen na video mrežo Youtube, dostopen vsem za brezplačen ogled. Gre za slavni "roast" Velenjčana dr. Uroša Kuzmana, komika in profesorja matematike, kjer ga njegovi prijatelji (večinoma standup komiki), prešinfajo do golega. Projekt je bil delno sofinanciran s strani Mestne občine Velenje (razpis za kulturne projekte 2019).

"Eni te ocenjujejo, drugi te cenijo. S časom se presek obeh množic polni. Rad vas mam, folk", je zapisal dr. Uroš Kuzman.

Foto: Facebook Uroš Kuzman

NASTOPAJOČI: Peter Poles, Aleš Novak, Tin Vodopivec, Gašper Bergant, Ambrož Kvartič, Šaleški študentski oktet, Jernej Celec, Renata Dacinger, Perica Jerković, Janja Stopar, Slon in Sadež, Boštjan Gorenc - Pižama, Uroš Kuzman.

POMOČ PRI SCENARIJU: Jan Kreuzer, Matic Kokošar, Rok Škrlep, Kaja Grozina, Eva Virc, Marko Žerjal, Marko Murč.

SCENOGRAFIJA IN LUČ: DAF Lightning, David Andrej Francky.
ASISTENT OSVETLJAVE: Dani Žorž.
VIDEOPRODUKCIJA: Max Visuals.
PRODUKCIJA ZVOKA: Andrej Supančič.
ASISTENT ZA ZVOK: Rok Rednak.
KAMERA: Max Petač, Žiga Kovač, Maks Bernard, Aljaž Uršej, Dominik Vrčon.
MONTAŽA: Max Petač in Andrej Podbevšek.
BARVNA KOREKCIJA: Max Petač.
ANIMACIJA: Matej Sušnik.
MASKA: Barbara Hren.
GRAFIČNO OBLIKOVANJE: Jure Tovrljan in Max Petač.

POSEBNE ZAHVALE: Festivalu Velenje za pomoč pri organizaciji, Muzeju Velenje za izposojo scenografije, Studiu SO-MA za udoben fotelj in Janji Stopar za neskončno potrpljenje.

Komentiraj