Search
Search
Close this search box.

Odštevamo dneve do otvoritve Božičkovega domovanja v Črni na Koroškem

Domovanje dobrega moža se letos s Severnega tečaja seli v majhen kraj z velikim srcem – Črno na Koroškem. Ob številnih brezplačnih dogodkih in aktivnostih, ki so jih z ljubeznijo za vas pripravili domačini in drugi prostovoljci, se boste lahko ob nakupu vstopnice srečali tudi s pravim Božičkom in mu zaupali svoje skrite želje. Otvoritev dogajanja se bo zgodila ta petek, ob 17. uri. Zabavali vas bodo Rok BQL, Nika Zorjan in Lina Rahne. Se vidimo!

Ta konec tedna, natančneje v petek, 8. decembra 2023, ob 17. uri, bodo v Črni na Koroškem otvorili novo, pravljično, predpraznično obarvano zgodbo, ki bo pustila sled in je ne gre zamuditi. Uvodno dogajanje bo potekalo na prireditvenem prostoru KD Črna.

Črno na Koroškem bo čarobni mesec december spremenil v kraj, kamor sta se letos Božiček in Vilin Tjan odločila, da prestavita Božičkovo delavnico in dom ter s tem Črni na Koroškem pomagata in jo s čarovnijo naredita še bolj pravljično in vabljivo kot kadarkoli do zdaj.

Foto: Arhiv Občina Črna na Koroškem

V petek, 8. decembra 2023, ob 17 uri: bodo za nepozabno zabavo bodo poskrbeli Rok BQL, Nika Zorjan in Lina Rahne.

Po letu dni in nizanju hitov, kot so “Na Frisno,” “Ulala,” “Lučke,” in “Budala,” se zgodba BQL vrača s svežim in navdihujočim zvokom. Tokrat je Rok v ospredju in zagotovo bo poskrbel za nepozabno zabavo tudi v Črni na Koroškem. Na december pa je več kot pripravljena tudi simpatična prekmurska pevka Nika Zorjan, ki bo grela tudi srca Črnjanov, Črnjank in vseh obiskovalcev od blizu in daleč. Za piko na i pa bo poskrbela še odlična glasbenica, domačinka Lina Rahne.

Ekipa / management RAAY PRODUCTION

V soboto, 9. decembra 2023:

Od 10. ure in vse tja do 13. ure, bo potekal Božično novoletni sejem in to avtobusna postaja Črna na Koroškem. Pestra praznična ponudba bo risala nasmehe. Bo pa to tudi odlična priložnost za srčna srečanja, ki podarjajo tudi iskrene nasmehe, lepe misli in plemenita dejanja. Dišalo bo po kuhančku in cimetu.

Ob 16.30 uri Dejan Dogaja, prireditveni prostor KD Črna na Koroškem. Dejana Krajnca širša javnost pozna kot vedno nasmejanega, odpičenega pevca in klarinetista z visoko irokezo, ki mu je vedno uspelo povezati in nasmejati še tako zahtevno publiko. Povezal bo tudi srva vseh, ki boste to soboto žurali z njim.

Ob 18. uri Miklavžev koncert Pihalnega orkestra Rudnika Mežica, ki bo potekal v prostorih telovadnice OŠ Mežica. Gost večera bo legendarni Andrej Šifrer.

V nedeljo, 10. decembra 2023:

Ob 15.30 uri bosta nasmehe risala na obrazih najmlajših Damjana Urh in njen MIŠKOLINČEK, v prireditvene prostoru KD Črna na Koroškem.

Ob 17. uri pa Romana Kranjčan, prav tako v prireditvenem prostoru KD Črna na Koroškem. Na ta dan bodo lahko otroci rajali s priljubljeno slovensko avtorico in izvajalko.

Več informacij in PODROBNEJŠI PROGRAM lahko spremljate TUKAJ.

Uživali boste lahko v čarobnem božičnem dogajanju v mestnem jedru, kjer bodo vsak konec tedna potekale brezplačne dejavnosti za celo družino, med njimi tudi pravljične uriceustvarjalne delavniceiskanje skritega zakladasankanjepisanje pisem Božičkuokušanje lokalnih dobrot. Izpostaviti velja nedeljo, 17. decembra, Božičkov dan za objem, ko bodo aktivnosti prilagojene tudi otrokom s posebnimi potrebami oz. različnimi oviranostmi. Da pa bo vse še bolj čarobno, se bo dobri mož podal tudi na spust z Olimplinom – najdaljšo jeklenico v Sloveniji. Dogodek, ki ga ne smete zamuditi. Vabljeni vsi od blizu in daleč!

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Več novic

Kronika

Vikend dogajanje na področju kriminalitete: pregled pomembnejših dogodkov

Med vikendom so se policisti Policijske uprave Celje, soočili z več primeri kršitev javnega reda in miru ter kriminalnih dejanj v različnih delih Celja in okolice. Trinajstkrat so ukrepali zaradi...
Družba

Spominska tabla zmagovalca EU zelenega lista 2024 je odkrita

Danes je ob 11. uri je potekala novinarska konferenca, na kateri so podrobneje predstavili program in aktivnosti, ki jih pripravljajo. Odpravili so se tudi na Cankarjevo cesto, ki so jo...
Kronika

V petkovi prometni nesreči na Partizanski cesti huje poškodovana peška

V peter, 2. februarja, so policisti v Velenju obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bila poškodovana ena oseba....
Obvestila

V Zdravstveni postaji Šmartno ob Paki v petek pričenja z delom pediatrinja

Od petka dalje v Šmartnem ob Paki ponovno na voljo pediater tri dni na teden. Omogočena bo tudi izbira osebnega pediatra....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Od 1. marca dalje spremenjen delovni čas INFO točke

Iz Zdravstvenega doma Velenje so nas obvestili, da od 1. marca dalje spreminjajo delovni čas INFO točke....
Obvestila

V Zdravstveni postaji Šmartno ob Paki v petek pričenja z delom pediatrinja

Od petka dalje v Šmartnem ob Paki ponovno na voljo pediater tri dni na teden. Omogočena bo tudi izbira osebnega pediatra....
Obvestila

V četrtek, 22.2.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike na območju Mestne četrti Velenje - Desni breg in na območju Jerihove ceste, da bo v četrtek, dne 22. 2. 2024, od 7.30...
Obvestila

Vabilo: novembra odpovedana akcija “Očistimo Zgornjo Savinjsko dolino” se bo izvedla 16. marca

Društvo za povezan razvoj Zgornje Savinjske doline vabi k sodelovanju v akciji "Očistimo Zgornjo Savinjsko dolino", le ta je bila napovedana za november, a so jo morali zaradi slabega vremena...

Zadnje osmrtnice

Marjan Korenak

Viktor Češnovar

Vid Kondić

Velenjcan copyright © 2023