Na dogodku, ki slavi slovensko kulinarično dediščino, so dijaki osvojili kar štiri zlata priznanja in s tem dokazali, da odličnost ostaja naš zaščitni znak.
Pod mentorstvom izkušene Simone Pompe smo dijaki 4. letnika programa Gastronomija in turizem – Nastja Kokovnik, Neli Poličnik Repenšek, Bor Tratnik – ter dijakinja 1. letnika programa Gastronomija Saša Miklavžina pripravili štruklje, ki so navdušili s kreativnostjo in edinstvenimi zgodbami, ki so spremljale njihove kreacije.

Nastja, Neli in Bor so s svojim nastopom dosegli maksimalno število točk. Zaradi izjemnega dosežka jim je priznanja osebno podelila predsednica Republike Slovenije, dr. Nataša Pirc Musar.
S tem uspehom so dijaki ŠCV-ha še enkrat dokazali, da s 60-letno tradicijo naše šole vzdržujejo najvišje standarde odličnosti in kakovosti. Veseli in hvaležni so, da so bili del tako izjemnega dogodka, ki ne le ohranja, temveč tudi bogati gastronomsko dediščino Slovenije.
