Search
Search
Close this search box.

Spremenjen parkirni režim v času čiščenja garažnih hiš

GARAŽNA HIŠA ZDRAVSTVENI DOM VELENJE Komunalno podjetje Velenje obvešča uporabnike garažne hiše Zdravstveni dom Velenje, da se v nedeljo, 25....

GARAŽNA HIŠA ZDRAVSTVENI DOM VELENJE

Komunalno podjetje Velenje obvešča uporabnike garažne hiše Zdravstveni dom Velenje, da se v nedeljo, 25. aprila 2021, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bodo začeli v nedeljo zjutraj, 25. aprila 2021, ob 7. uri, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne ne parkirajo v garažni hiši. 

GARAŽNA HIŠA AVTOBUSNA POSTAJA VELENJE

V torek in sredo, 27.–28. aprila 2021, bo potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov v garažni hiši avtobusne postaje Velenje. S čiščenjem bodo začeli v torek zjutraj, 27. aprila 2021, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno srede, 28. aprila 2021, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši. 

GARAŽNA HIŠA MERCATOR VELENJE

Uporabnike garažne hiše Mercator Velenje obveščajo, da bo v četrtek in petek, 29.–30. aprila 2021, potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bodo začeli v četrtek zjutraj, 29. aprila 2021, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno 30. aprila 2021, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši. 

GARAŽNI PROSTORI V POSLOVNO STANOVANJSKEM OBJEKTU GORICA

KP Velenje uporabnike garažne hiše v poslovno stanovanjskem objektu Gorica obvešča, da se v soboto, 24. aprila 2021, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. 
S čiščenjem bodo začeli v soboto, 24. aprila 2021, ob 7. uri, v I. etaži garažne hiše, zato prosijo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne parkirajo v II. in III. etaži. 

V nedeljo, 25. aprila 2021, od 7. ure dalje bodo čistili II. etažo, avtomobili naj bodo takrat parkirani v I. in III. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v III. etaži. 

V ponedeljek, 26. aprila 2021, od 7. ure dalje bodo čistili III. etažo, zato avtomobile takrat parkirajte v I. in II. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v II. etaži. 

"Ker želimo, da je čiščenje izvedeno temeljito, prosimo vse uporabnike, da dosledno upoštevajo navodila za parkiranje v teh dneh," še sporočajo iz KP Velenje.

Več novic

Družba

Na današnjem “Poslovnem Espressu” se je predstavilo podjetje ADIN, digitalno sporočanje d.o.o. #foto #video

Danes, 11. aprila, je potekalo jutranje srečanje "Poslovni espresso". Dogodek se je odvijal v Wunder Beach Bar-u, ki se nahaja ob čudovitem Velenjskem jezeru....
Šport

Več kot uspešen konec tedna za mlajše selekcije RK Gorenje Velenje

Družba

Akcija “OČISTIMO ZG. SAVINJSKO DOLINO” razkrila večjo onesnaženost od pričakovane, problematična tudi črna odlagališča

Včeraj, 16. marca, je potekala akcija "Očistimo Zgornjo Savinjsko dolino", Odvijala se je v vseh sedmih občinah Zgornje Savinjske doline: Mozirje, Nazarje, Gornji Grad, Rečica ob Savinji, Ljubno, Luče,...
Obvestila

Zapora ceste v Pohrastniku: v petek med 8. in 13. uro popolna zapora

V petek, 29. marca, bo med 8. in 13. uro na Pohrastniku prišlo do popolne zapore ceste....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

V maju zaključuje z delom zdravnica Lucija Šteković

Iz ZD Velenje sporočajo, da zdravnica Lucija Šteković, dr. med., zaradi upokojitve s 7. 5. 2024 zaključuje z delom....
Obvestila

Obvestilo: Kolesarska steza proti Mislinji še vedno ZAPRTA

Kolesarska steza proti Mislinji je zaradi odpravljanja pomanjkljivosti še vedno zaprta. ...
Obvestila

V torek, 9.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Žarove ceste 3, 5, 6, 7, 8, 9, 9a, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 18 in 22 v...
Obvestila

V garažni hiši Gorica prišlo do okvare dvižnih vrat

Komunalno podjetje Velenje obvešča uporabnike, da je prišlo do okvare dvižnih vrat v garažni hiši Gorica....

Zadnje osmrtnice

Frančiška Urbanc

Barbara Rajter

Franc Mevc

Velenjcan copyright © 2023