Search
Search
Close this search box.

PP VELENJE: Policijsko poročilo, dne 20. avgust 2018

PROMET: TOREK: Obveščeni smo bili o prometni nesreči, katera se je pripetila v NC Merkator. Udeleženka se je zaradi nepravilnega premika z vozilom...

PROMET:

TOREK:
Obveščeni smo bili o prometni nesreči, katera se je pripetila v NC Merkator. Udeleženka se je zaradi nepravilnega premika z vozilom zaletela v drog, izdan ji je bil plačilni nalog. 

Prav tako smo bili obveščeni o prometni nesreči, katera se je pripetila v Škalah. Voznica osebnega vozila je zaradi vožnje preblizu desnega roba zapeljala s ceste in trčila v avtobusno postajališče. Voznici je bil izdan plačilni nalog. 

SREDA:
Na Rudarski cesti smo policisti ustavili voznika osebnega vozila, kjer je bilo ugotovljeno, da je vozil brez vozniškega dovoljenja. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog. 

ČETRTEK:
Na policijsko postajo se je zglasila oškodovanka in povedala, da je bila pri trgovini Jager udeležena v prometni nesreči, kjer je voznik osebnega vozila trčil vanjo in ne da bi ji nudil podatke s kraja odpeljal. Po zbranih obvestilih smo policisti izsledili kršitelja, kateremu sledi hitri postopek z odločbo. 

Prav tako smo bili policisti obveščeni, da je na Šaleški cesti prišlo do prometne nesreče II. kategorije, kjer je voznica zaradi izsiljevanja prednosti trčila v osebno vozilo voznika, kateri pa je v vozilu imel še sopotnico. Sopotnica je bila zaradi poškodb glave odpeljana v bolnišnico Celje. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog. 

PETEK:
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in povedala, da medtem ko je bila v trgovini Eurospin je v njeno vozilo trčil neznani voznik in s kraja odpeljal. Po zbranih obvestil bo ob izsleditvi kršitelju izdan plačilni nalog. 

SOBOTA:
Obveščeni smo bili o prometni nesreči III. kategorije, katera se je pripetila v Ravnah pri Šoštanju. Voznik je med vožnjo vozila izgubil oblast nad vozilom in zapeljal z vozišča. Med prevračanjem vozila je voznika vrglo iz vozila. Zaradi poškodb je bil odpeljan v bolnišnico Celje. Kršitelju bo izdan plačilni nalog. 

JAVNI RED IN MIR:

PONEDELJEK:
Na PP je poklical občan Šaleka in povedal, da mu je grozil občan. Po zbranih obvestil kršitelju sledi ustrezen ukrep. 

SREDA:
S strani občana smo bili obveščeni, da ga je na javni prireditvi v Bevčah udaril znanec, kateremu bo izdana odločba, ker pa se je občan nedostojno vedel tudi do policistov, mu je bil na kraju izdan plačilni nalog.

S strani anonimne prijave smo bili obveščeni o kričanju na naslovu Šmartno ob Paki. Po zbranih obvestil, je bilo ugotovljeno, da je med izven zakonskima partnerjema prišlo do manjšega spora, izdano jima je bilo opozorilo.

PETEK:
Na PP se je zglasil občan in povedal, da je prijel sms z grozilno vsebino. Zoper storilca sledi odločba.

KRIMINALITETA:

TOREK:
Obveščeni smo bili da je neznani storilec na Tomšičevi z ostrim predetom poškodoval oškodovančev osebni avtomobil in ga s tem oškodoval za 1000 eur. Zoper neznanca sledi kazenska ovadba. 

ČETRTEK:
Obveščeni smo bili da je na Stantetovi prišlo do fizičnega napada med dvema moškima, kjer je eden od občanov drugega z roko udaril v predel glave. Zaradi telesnih poškodb kršitelju sledi kazenska ovadba. 

PETEK:
S strani delavcev BS OMV smo bili obveščeni o tatvini goriva, kjer je voznik osebnega vozila natočil gorivo in ne da bi plačal odpeljal s kraja. Zoper storilca sledi kazenska ovadba.  

Na policijsko postajo je poklical občan in povedal, da mu je neznanec poskušal vlomiti v hišo. Po opravljen ogledu, je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec dejansko poskušal vlomiti v hišo, vendar mu ni uspelo, tako v notranjost ni prišel. Lastnika je pri dejanju oškodoval za 100 eur. Zoper storilca sledi kazenska ovadba. 

V preteklem tednu smo bili obveščeni tudi o dveh kaznivih dejanjih nasilja v družini. V vseh treh primerih smo izrekli ukrep prepovedi približevanja, kazenski ovadbi pa bomo posredovali na pristojno sodišče.

Več novic

Družba

Velenjski svetniki na današnji 13. redni seji med drugim razpravljali tudi o vzdrževanju občinskih javnih cest po izteku koncesije

Na današnji seji so svetniki med drugim razpravljali o vzdrževanju občinskih javnih cest po izteku koncesije ter o ravnanju z odpadki....
Družba

Ste bili včeraj na pomladnem sejmu in sončen dan zaključili s koncertom Kvatropircev in Mance Špik? #foto

Današnje vreme je idealno za odhod na pomladni sejem, kjer boste doživeli pravo cvetje ustvarjalnosti na Titovem trgu, kjer se bo razprostiralo 50 prodajno-razstavnih stojnic s cvetjem, izdelki domače in...
Šport

Velenjčanke sezono zaključile na 5. mestu

Članice ŽRK Velenje so včeraj odigrale še zadnjo tekmo končnice za obstanek. V Rdeči dvorani so s 30:29 premagale Izolo in ubranile končno peto mesto....
Družba

MOV ob mednarodnem prazniku dela vabi na tradicionalne prvomajske dogodke

V okviru praznovanja mednarodnega praznika dela bodo v Mestni občini Velenje potekali številni tradicionalni prvomajski dogodki, s katerimi ohranjajo tradicijo prvomajskih praznovanj. Mednarodni praznik dela je posvečen boju za delavske...

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Zaprta glavna cesta Velenje – Arja vas

Zaradi prometne nesreče pri Črnovi je zaprta glavna cesta Velenje - Arja vas....
Obvestila

V Zdravstveni postaji Šmartno ob Paki še vedno možnost izbire osebnega pediatra

ZD Velenje obvešča, da je v Zdravstveni postaji Šmartno ob Paki, ki spada pod ZD Velenje, še vedno mogoča izbira osebnega pediatra. V pediatrični ambulanti opravlja delo Ksenija Kozorog, dr....
Obvestila

Prekinjena dobava toplotne energije – Metleče

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Metleč v četrtek, 23. 5., od 8. do 15. ure prekinjena dobava toplotne energije zaradi izvajanja vzdrževalnih del na...
Obvestila

Zapora ceste v Vinski gori

Zaradi izgradnje novega kanalizacijskega omrežja bo od danes, 21. maja, do predvidoma 24. maja popolna zapora ceste Vinska Gora–Prelska–Lokovina, od hišne številke Vinska Gora 54 do Vinska Gora 63. Obvoz...

Zadnje osmrtnice

Viljem Vertačnik

Janez Venta

Ana Marija Lesjak

Velenjcan copyright © 2023