Search
Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, dne 6. december 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 782 klicev občanov. 196 klicev je bilo interventnih, šes...

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 782 klicev občanov. 196 klicev je bilo interventnih, šest nujnih.

47 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 96 s področja prometne varnosti in 47 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o devetih prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in dvaintridesetih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Štirim voznikom smo zasegli vozila.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvanajstkrat.

V nadaljevanju še o dogajanju s področja kriminalitete.

Na avtocestnem počivališču Lopata smo v noči iz petka na soboto obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec je okoli 400 litrov goriva ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

V soboto smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Vrbju. Storilec je ukradel več alkoholnih in brezalkoholnih pijač.

V Vrbju je neznani storilec vlomil še v šest počitniških hišic. V enem primeru je ukradel zvočnik in vrtalni stroj, v drugem primeru ribiško opremo, v vseh primerih je lastnikom škodo povzročil s poškodovanjem oken in vrat.

V Zgornjih Gorčah, na območju Policijske postaje Žalec, smo v soboto obravnavali vloma v dve stanovanjski hiši. Storilec ni ničesar ukradel. Lastnikoma je škodo povzročil s poškodovanjem okna in vrat.

Na območju Vranskega smo obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je lastniku škodo povzročil s poškodovanjem terasnih vrat in okna.

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v lekarno v Slovenskih Konjicah. Storilec je ukradel menjalni denar in nekaj škatlic tablet.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Več novic

Šport

Na svetovnem prvenstvu, ki bo med vikendom potekalo v mestu Larnaca, bo nastopil tudi član Karate kluba Seki

Po odličnem prvem nastopu na evropskem prvenstvu za kadete, mladince in U21, ki je potekalo pretekli vikend v Gruziji-Tbilisi, se Jure Sluga ta konec tedna mudi na Cipru....
Obvestila

V Zdravstveni postaji Šmartno ob Paki ponovno pričenja z delom pediatrinja

V Zdravstveni postaji Šmartno ob Paki, 1. marca prične z delom nova pediatrinja....
Družba

Preživite zimske počitnice na Kopah

Smučanje na Kopah je pravi užitek za vse ljubitelje zimskih radosti. Na smučišču vabijo raznolike možnosti tako za smučanje kot tudi deskanje. ...
Kronika

V naselju Paka pri Velenju pri omejitvi 50 km/h, vozil 165 km/h

Policisti Postaje prometne policije Celje so minuli vikend obravnavali tri hujše cestno prometne kršitelje....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Od 1. marca dalje spremenjen delovni čas INFO točke

Iz Zdravstvenega doma Velenje so nas obvestili, da od 1. marca dalje spreminjajo delovni čas INFO točke....
Obvestila

V Zdravstveni postaji Šmartno ob Paki v petek pričenja z delom pediatrinja

Od petka dalje v Šmartnem ob Paki ponovno na voljo pediater tri dni na teden. Omogočena bo tudi izbira osebnega pediatra....
Obvestila

V četrtek, 22.2.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike na območju Mestne četrti Velenje - Desni breg in na območju Jerihove ceste, da bo v četrtek, dne 22. 2. 2024, od 7.30...
Obvestila

Vabilo: novembra odpovedana akcija “Očistimo Zgornjo Savinjsko dolino” se bo izvedla 16. marca

Društvo za povezan razvoj Zgornje Savinjske doline vabi k sodelovanju v akciji "Očistimo Zgornjo Savinjsko dolino", le ta je bila napovedana za november, a so jo morali zaradi slabega vremena...

Zadnje osmrtnice

Marjan Korenak

Viktor Češnovar

Vid Kondić

Velenjcan copyright © 2023