Search
Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, dne 6. december 2019

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 57 interventnih dogodkov. S področja cestnega prometa poročamo o šestih prometnih ne...

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 57 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o šestih prometnih nesrečah. V eni se je lažje poškodoval 74-letni pešec, v katerega je na prehodu za pešce, na Mariborski cesti v Celju, trčila 38-letna voznica osebnega vozila. V ostalih prometnih nesrečah je prišlo do materialne škode.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo štirikrat ukrepali v javnih in enkrat v zasebnih prostorih. Enega kršitelja smo pridržali.

Tatvina traktorja – Spodnje Grušovlje

V Spodnjih Grušovljah smo obravnavali tatvino skoraj novega traktorja znamke New Holand, registrskih številk CE BS-95. Traktor je bil parkiran na dvorišču stanovanjske hiše. Lastnik škodo ocenjuje na dobrih 43.000 €.

Tatvina osebnega vozila – Velenje

V Velenju smo obravnavali tatvino osebnega vozila znamke Renault Megane Grandtour, bele barve, letnik 2018, registrskih številk LJ 04 KNF. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču stanovanjskega bloka na Šaleški cesti v Velenju.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vešenik

V Vešeniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je več kosov nakita.

Tatvina – Velenje

V Velenju je neznani storilec z drogov ob nogometnem stadionu ukradel šest zastav.

Tatvina goriva- avtocestno počivališče Lopata

Na avtocestnem počivališču Zima smo obravnavali tatvino goriva. Storilec ga je dobrih 400 litrov ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

Poškodovanje vozil – Velenje

Na parkirišču pri železniški postaji v Velenju je neznani storilec na osebnem vozilu prepiknil vse štiri pnevmatike. V Velenju smo včeraj obravnavali še eno poškodovanje vozila. V tem primeru je storilec z ostrim predmetom na vozilu naredil več risov.

Tatvina otroškega vozička – Slovenj Gradec

S hodnika stanovanjskega bloka na Celjski cesti v Slovenj Gradcu je včeraj nekdo ukradel otroški voziček znamke CYBEX, črne barve na katerem je bila zimska vreča črno zlate barve. Storilec je z dejanjem lastnici povzročil okoli 1.000 € škode.

Kršitev javnega reda in miru in tatvina

V dopoldanskih urah smo bili obveščeni da je na Prevaljah neznani storilec izpred vhodnih vrat stanovanja v stanovanjskem bloku ukradel nove športne copate, vredne dobrih 100 €, stare pa pustil na kraju. V popoldanskih urah smo pred trgovskim centrom v Ravnah na Koroškem obravnavali kršitev javnega reda in miru ter pridržali 26-letnega kršitelja, ki je imel obute ukradene športne copate. Le te bomo vrnili lastniku. 26 letnika bomo zaradi kršitve javnega reda in miru oglobili, zaradi tatvine copat ga bomo kazensko ovadili.

Vlom – Dolič

V Srednjem Doliču smo obravnavali vlom v prostore kulturnega društva. Storilec je ukradel nekaj gotovine in radiator.

Poskus vloma – Draža vas

V Draži vasi je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. S poškodovanjem vrat vozila je lastniku povzročil za okoli 500 € škode.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi samostojna policijska inšpektorica.

Več novic

Družba

V soboto vabljeni na največjo prostovoljsko akcijo sajenja dreves “Pomladimo gozdove”

V soboto, 06. aprila, bo Družba Slovenski državni gozdovi (SiDG) že peto leto zapored organizirala vseslovensko prostovoljsko akcijo sajenja dreves z imenom Pomladimo gozdove 2024. Tokrat so se odločili, da...
Družba

Prehod za spletno naročanje samo preko Portala IRIS načrtujejo v maju

Nov sistem naročanja bo popolnoma nadomestil komunikacijo preko elektronskih obrazcev in elektronske pošte. Možnost naročanja preko telefona, navadne pošte ali osebno pa še vedno ostaja....
Kronika

Včeraj obravnavali dve tatvini goriva v Arji vasi in na počivališču Tepanje

Včeraj so policisti obravnavali dve tatvini goriva....
Družba

Mestni občini Velenje zlati certifikat za doseganje standarda dobrega življenja

Na konferenci Zlati kamen, tradicionalnem srečanju deležnikov s področja lokalne samouprave, so razglasili razvojno najbolj prodorne občine, med katere se po najnovejši analizi ponovno uvršča Velenje....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 18. aprila predvidoma med 8. in 9.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije....
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Stantetove 18-32 in Šaleka 6-25 v četrtek, 18. 4. 2024, od 8.00 do 15.00, prekinjena dobava toplotne energije zaradi...
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 18. aprila predvidoma med 8. in 14.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije....
Obvestila

V maju zaključuje z delom zdravnica Lucija Šteković

Iz ZD Velenje sporočajo, da zdravnica Lucija Šteković, dr. med., zaradi upokojitve s 7. 5. 2024 zaključuje z delom....

Zadnje osmrtnice

Ivanka Kaš

Marija Likeb

Bogomir Krajnc

Velenjcan copyright © 2023