Search
Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, dne 23. september 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 269 klicev občanov. 68 klicev je bilo interventnih, dva nujna. S p...

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 269 klicev občanov. 68 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

S področja cestnega prometa poročamo o petnajstih prometnih nesrečah, v treh so se udeleženci lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

V Velenju na Rudniški cesti se je pri padcu lažje poškodoval mladoletni kolesar.

V Celju, na Mariborski cesti, se je v trčenju dveh osebnih vozil poškodoval povzročitelj, ki je zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v vozilo, ki mu je pripeljalo nasproti.

v Dobrnežu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, se je lažje poškodoval motorist, ki je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo, trčil v osebno vozilo voznice, ki je vozila pred njim in je nameravala zaviti v levo.

V Celju in v Ločah smo zasegli osebni vozili voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj sedemkrat ukrepali v javnih in enkrat v zasebnih prostorih.

V nadaljevanju še o preostalem včerajšnjem dogajanju.

V Mežici smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je v lokal vlomil skozi pritlično okno, ukradel je sef z gotovino. Škodo je lastnikom povzročil tudi s poškodovanjem okna.

V Ločah in v Celju je neznani storilec z dveh osebnih vozil parkiranih pred stanovanjskima blokoma ukradel registrske tablice.

Na območju Rogaške Slatine smo obravnavali tatvino najmanj štiridesetih rabljenih avtomobilskih akumulatorjev. Neznanec jih je ukradel izpred objekta avtomehanične delavnice.

Laški policisti so v hišni preiskavi na širšem območju Laškega zasegli 20 rastlin konoplje, ki jo je osumljeni gojil v okolici stanovanjske hiše in večjo količino tobaka.

Pri hišni preiskavi v Gotovljah smo zasegli manjšo količino heroina in digitalno tehtnico.

Danes zjutraj smo v Štorah obravnavali vlom v pekarno. Storilec je v pekarno vlomil skozi okno. Podatkov o tem, če je kaj ukradel, še nimamo.

Na območju policijskih postaj Velenje in Ravne na Koroškem smo obravnavali nesreči pri delu.

V Lokovici, na območju Policijske postaje Velenje, se je poškodoval 73-letni traktorist. 73-letni domačin je iz gozda, po gozdni cesti, s traktorjem vlekel hlodovino. V blagem levem ovinku je hlodovina zdrsela po hribu in za seboj povlekla traktor. Le ta se je večkrat prevrnil. Pri prevračanju se je v kabini 73-letni traktorist hudo poškodoval. Zaradi hudih poškodb so ga s helikopterjem odpeljali v mariborski klinični center.

Pri delu v podjetju v Dobji vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, se je hudo poškodoval 28-letni delavec. Do poškodbe je prišlo pri odklapljanju pnevmatske cevi. Cev je zaposlenemu zdrsnila iz rok in mu poškodovala oko.

Nekaj pred 20. uro smo bili obveščeni, da je na območju Nazarij zagorelo gospodarsko poslopje. Ogenj je uničil lesen obod, ostrešje in streho. Vzrok požara še ni potrjen. Kriminalist z ogledom kraja nadaljujejo danes.

 

Več novic

Družba

Vabljeni na veliki koncert skupine Obvezna Smer ob 40-letnici Poletnih kulturnih prireditev

Letošnje poletne kulturne prireditve obeležujejo že 40. obletnico. Da bo praznovanje zares nepozabno, je Festival Velenje v Velenje povabil legendarno glasbeno zasedbo Obvezna smer, ki kot naročeno letos prav tako...
Šport

Žreb je določil tekmece Gorenja Velenja v ligi Evropa

Evropska rokometna zveza je danes opravila žreb skupin za skupinski del Lige Evropa, kjer bo med 32 ekipami tekmovala tudi zasedba aktualnih slovenskih prvakov, RK Gorenje Velenje....
Šport

Slovenski rokometaši na EP do 20 let do dveh zmag, jutri proti Dancem

Mrežo na prvih tekmah slovenske reprezentance do 20 let zatresla tudi mlada rokometaša Gorenja Velenja....
Družba

Poletje na Grilovi Domačiji: Doživite tradicionalno “ohcet” po starih običajih

V nedeljo, 7. julija, ob 16. uri, bodo na Grilovi domačiji uprizorili tradicionalno ohcet v treh dejanjih....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Popolno zaprtje cest Ljubija – Laznik in Mozirje – Mostnar

Včerajšnje neurje je močno prizadelo tudi Občino Mozirje. Na terenu so že interventne službe....
Obvestila

Zaradi včerajšnjega neurja zaprta cesta Logarski kot – Slap Rinka, zasuta je tudi pot do slapa Rinka in Okrešlja

Krajinski park Logarska dolina obvešča, da je cesta Logarski kot - Slap Rinka trenutno zaprta zaradi včerajšnjega močnega neurja zaprta....
Obvestila

Obvestilo o delni omejitvi gibanja na Visti

Od včeraj, 18. julija pa vse do nedelje 21. julija, bo zaradi priprav ter izvedbe dogodka Overlake na Visti- parku z razgledom omejeno gibanje....
Obvestila

Prekinjena dobava toplotne energije – KS Gorica

Komunalno podjetje Velenje obvešča končne uporabnike, da bo na območju Krajevne skupnosti Gorica jutri, 16. julija, od 8. do 15. ure prekinjena dobava toplotne energije zaradi izvajanja vzdrževalnih del na...

Zadnje osmrtnice

Rudolf Sotler

Jožef Romih

Frančiška Pouh

Velenjcan copyright © 2023