Search
Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, dne 14. julij 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 260 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, trije nujni. S p...

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 260 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

S področja cestnega prometa poročamo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in šestih z materialno škodo.

Dvema voznikoma smo zasegli vozili. V Celju smo zasegli skuter, v Šentjurju osebno vozilo.

Na relaciji Slovenj Gradec Mislinja, v bližini odcepa za Paški Kozjak, je včeraj, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, padel motorist in se lažje poškodoval.

V Dolu pri Pristavi se je sinoči v prometni nesreči lažje poškodoval 63-letni kolesar, ki je med vožnjo po kolesarski stezi padel.

Včeraj smo bili obveščeni še o prometni nesreči, ki se je zgodila že v petek, 10. julija 2020, v Mislinji, kjer se je pri padcu lažje poškodoval 61-letni kolesar.

S področja kriminalitete poročamo o enajstih kaznivih dejanjih.

V Paški vasi, na območju Policijske postaje Velenje smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil v času, ko so bili lastniki na dopustu. Prostore je preiskal, ukradel ni ničesar. lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat terase, kjer je vlomil.

Na Cankarjevi ulici je včeraj, okoli 18. ure, neznanec z razstavne lutke, postavljene pred trgovino, ukradel žensko obleko in pobegnil.

Na parkirišču Opekarniške ulice v Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. S poškodovanjem vrat na sovoznikovi strani je lastniku povzročil za okoli 300 € škode.

Včeraj smo bili obveščeni tudi o tatvini. Neznani storilec je z delovišča na Opekarniški ulici v Celju ukradel štiri sanitarne kotličke za vodo.

Danes ponoči smo bili obveščeni, da je neznanec v Velenju, na Šercerjevi in Tomšičevi ulici, zakuril dva plastična zabojnika z odpadnim papirjem. Ogenj je zabojnika v celoti uničil. V omenjenem primeru zbiramo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari.

Poleg omenjenih kaznivih dejanj smo včeraj v Slovenskih Konjicah, pri poskusu tatvine, prijeli 31-letnega moškega, osumljenega več tatvin na območju celotne Slovenije. Po zbranih obvestilih ga bomo kazensko ovadili.

Na območju Policijske postaje Celje smo obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Osumljenemu smo izrekli ukrep prepovedi približevanja, v nadaljevanju ga bomo kazensko ovadili.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj štirikrat ukrepali v javnih in petkrat v zasebnih prostorih.


O preteklih dogajanjih na območju PU Celje je poročala Milena Trbulin predstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica.

Več novic

Družba

Velenjski župan danes sprejel nagrajence Civilne zaščite

Župan mestne občine Velenje, Peter Dermol, je danes, 03. aprila, gostil sprejem za nagrajence Civilne zaščite, ki so bili nagrajeni za svoje izjemno delo in predanost. ...
Šport

Velenjski plavalci bodo ta vikend tekmovali na kar dveh tekmovanjih

Ta vikend prinaša nove izkušnje članom Plavalnega kluba Velenje. Udeležili se bodo kar dveh tekmovanj....
Družba

Včeraj je v Velenjki potekala predstavitev dejavnosti Krajevne skupnosti Škale

V petek, 29. marca, je v nakupovalnem centru VELENJKA potekala predstavitev dejavnosti KS Škale. ...
Kultura

Učiteljica Glasbene šole Velenje Tanja Petrej prejemnica priznanja Frana Gerbiča

Nagrade in priznanja Frana Gerbiča Zveza slovenskih glasbenih šol podeljuje najzaslužnejšim glasbenim pedagogom in organizatorjem za življenjsko delo ter za izjemne dosežke na pedagoškem in organizacijskem področju pri uveljavljanju glasbene...

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Javne sanitarije v garažni hiši pri zdravstvenem domu zaprte predvidoma do konca meseca junija

Zaradi sanacije bodo javne sanitarije v garažni hiši pri zdravstvenem domu zaprte predvidoma od ponedeljka, 22. aprila, do konca meseca junija....
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 18. aprila predvidoma med 8. in 9.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije....
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike, da bo na območju Stantetove 18-32 in Šaleka 6-25 v četrtek, 18. 4. 2024, od 8.00 do 15.00, prekinjena dobava toplotne energije zaradi...
Obvestila

V četrtek, 18.4.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek, 18. aprila predvidoma med 8. in 14.00 uro zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije....

Zadnje osmrtnice

Ivanka Kaš

Marija Likeb

Bogomir Krajnc

Velenjcan copyright © 2023