Zasebnost


Vaši podatki, navedeni ob nastanku novega uporabniškega računa, so pri nas strogo varovani v skladu z uredbo GDPR. Le teh ne obdelujemo, temveč jih samo varovano hranimo, z namenom, da lahko dostopate do uporabniških strani www.velenjcan.si in ustvarjate novo vsebino. Podrobneje, spodaj.

Z vstopom v uporabniške strani www.velenjcan.si soglašate, da ste seznanjeni s tem, da se v našo podatkovno bazo hranijo naslednji podatki:

  • vaš e-naslov: nanj vam ne bomo pošiljali oglasnih sporočil, hranimo ga zgolj kot unikatno sredstvo s katerim lahko dostopate do naših uporabniških strani in za nujna sporočila, kot so aktivacija računa ter sprememba gesla. Vaš e-naslov nikoli ne bo posredovan tretjim osebam.
  • vaše polno ime (kot fizična oseba) ali naziv (kot pravna oseba): ta bo javno dostopen preko vašega uporabniškega profila na unikatni povezavi, ki jo program ustvari glede na vaše uporabniško ime. Z javno izpostavitvijo tega elementa želimo v večji meri preprečiti zlorabo vsebine in hkrati povečati vrednost vsebinskega sklopa www.velenjcan.si glede na njegov namen.
  • vaše uporabniško ime oz. vzdevek: poljubno navedeno ob registraciji, se uporablja kot vaša unikatna prepoznavnost pri objavi kakršnekoli vsebine na www.velenjcan.si.
  • vaše geslo: ta se hrani v šifrirani obliki in je komurkoli praktično neprepoznavno. Poleg e-naslova tudi geslo uporabljate za dostop do uporabniških strani www.velenjcan.si.

V podatkovi bazi hranimo tudi tudi datum in uro nastanka vašega uporabniškega računa, vaš IP naslov ob vsaki vnovični prijavi, hranimo tudi vsebino, ki jo ustvarite in datume njenega nastanka. Od nas zahteva zakon, da te podatke ob morebitni zlorabi vsebinskega sklopa (npr. grožnje, ustrahovanje, žaljenje in podobno), posredujemo sodišču na zahtevo.

Uredništvo si pridružuje tudi pravico do blokiranja vašega uporabniškega računa, kar vam onemogoči dostop in ustvarjanje nove vsebine v naših uporabniških straneh z zgoraj navedenimi podatki, katere pa po tem še naprej hranimo v naši podatkovni bazi.

Če bi kadarkoli želeli izbrisati oz. deaktivirati vaš uporabniški račun (v primeru, da niste kršili splošnih pogojev), nas kontaktirajte na e-naslov info@velenjcan.si.