Search
Search
Close this search box.

Mladi šoštanjski nogometaši presenetili na Pokalu Mestne občine Slovenj Gradec

Minuli vikend, 03. in 04. februarja, so v okviru turnirjev Pokala Mestne občine v Slovenj Gradcu potekali še turnirji preostalih selekcij, in sicer U9, U10 in U13.
FOTO: Nogometni kub Šoštanj

Šoštanjski nogometaši so znova prikazali odlično igro. V soboto dopoldan so nastopili otroci letnika 2015. Po uspešnem preboju iz skupine so žal obstali v četrtfinalu, kjer so jih premagali gostitelji, ekipa NŠ Slovenj Gradec, ki je na koncu osvojila 2. mesto.

Kljub temu so mladi nogometaši hitro dvignili glave po manjšem razočaranju in že nestrpno pričakujejo nove nogometne izzive.

V popoldanskih urah so se predstavili nogometaši letnika 2014, ki so navdušili s svojo igrivostjo. Tudi njim se je žal ponovil scenarij četrtfinala, kjer so morali priznati premoč kasnejšim zmagovalcem turnirja, mladim nogometašem NK Korotan.

Največje presenečenje pa so v nedeljo, 05. februarja, pripravili nogometaši letnika 2011, ki so osvojili odlično 2. mesto.

V močni mednarodni konkurenci so se najprej kot drugouvrščeni, uspešno prebili iz skupinskega dela tekmovanja. Nato so v četrtfinalu premagali svoje vrstnike iz Šmartnega ob Paki z rezultatom 2:0.

V polfinalu so se pomerili z talentirano ekipo Slovenj Gradca in jih po napeti končnici, z golom v zadnji minuti, premagali z rezultatom 2:1.

V finalu pa so izgubili proti ekipi SK-Treibach, ki je proti NK Šoštanj zmagala z rezultatom 3:0.

Kljub porazu pa jim je nasmeh na obraz prinesel osvojen pokal in podelitev medalj, ki jim jih je izročil župan mestne občine Slovenj Gradec, Tilen Klugler.

Vir: Nogometni klub Šoštanj

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Več novic

Družba

Na Kope prihaja Grupa Vigor z nepozabnimi uspešnicami

Konec tedna bo na najbolj party smučišču v Sloveniji spet nora zabava. Ne zamudite. ...
Družba

Včeraj so v občini Šoštanj potekali kar trije občni zbori

Začetek leta predstavlja čas, ko društva opravijo pregled svojega dela v preteklem letu in načrtujejo aktivnosti za prihodnost. Ta proces poteka na rednih letnih zborih članov. Včeraj, 03. februarja, so...
Družba

VIDEO in FOTO: Na Graški Gori že 22. pokopali pusta

Tudi letos so na Graški Gori pokopali pusta in s tem pregnali zimo....
Šport

Velenjske ose prepričljivo zmagale proti ekipi RK SVIŠ Ivančna Gorica

Danes, 17. februarja, se je Rokometni klub Gorenje Velenje pomeril na tekmi proti Rokometnemu klubu SVIŠ Ivančna Gorica....

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Od 1. marca dalje spremenjen delovni čas INFO točke

Iz Zdravstvenega doma Velenje so nas obvestili, da od 1. marca dalje spreminjajo delovni čas INFO točke....
Obvestila

V Zdravstveni postaji Šmartno ob Paki v petek pričenja z delom pediatrinja

Od petka dalje v Šmartnem ob Paki ponovno na voljo pediater tri dni na teden. Omogočena bo tudi izbira osebnega pediatra....
Obvestila

V četrtek, 22.2.2024 bo prekinjena dobava toplotne energije

Komunalno podjetje Velenje obvešča vse končne uporabnike na območju Mestne četrti Velenje - Desni breg in na območju Jerihove ceste, da bo v četrtek, dne 22. 2. 2024, od 7.30...
Obvestila

Vabilo: novembra odpovedana akcija “Očistimo Zgornjo Savinjsko dolino” se bo izvedla 16. marca

Društvo za povezan razvoj Zgornje Savinjske doline vabi k sodelovanju v akciji "Očistimo Zgornjo Savinjsko dolino", le ta je bila napovedana za november, a so jo morali zaradi slabega vremena...

Zadnje osmrtnice

Marjan Korenak

Viktor Češnovar

Vid Kondić

Velenjcan copyright © 2023