Spletni piškotki


Spletni piškotki pri nas zagotavljajo pravilno in varno delovanje spletnega mesta. Uporabljamo jih tudi za anonimizirano analizo prometa, kar pripomore k rednim tehničnim in vsebinskim izboljšavam. Vsekakor lahko vse piškotke za naše spletno mesto v brskalniku preverite tudi sami in v večini primerov odločate o njihovi uporabi. Spodaj vabljeni v podrobnejši vpogled spletnih piškotkov, ki jih uporabljamo:

NUJNI PIŠKOTKI:

Naši nujni piškotki obiskovalcu oz. uporabniku omogočajo polno izkušnjo portala www.velenjcan.si, hkrati pa na določenem področju pripomorejo pri zaščiti pred zlorabo vnosa podatkov.

  • XSRF-TOKEN (aktiven za čas obiska): Shranjuje unikaten žeton, ki je namenjen preprečevanju XSRF oz. CSRF (Cross-site Request Forgery) kibernetskih napadov
  • remember_web_[id] (aktiven 5 let): Shranjuje unikaten žeton, ki vas pri prijavi v portal www.velenjcan.si ohranja prijavljene, vse dokler se ne odjavite sami (v navigaciji). V nasprotnem primeru, bi se morali po vsakem obisku www.velenjcan.si, vnovično prijaviti.
  • velenjcan_cookie_consent (aktiven 20 let): Shranjuje vaše soglasje za uporabo piškotkov na www.velenjcan.si
  • velenjcan_session (aktiven za čas obiska): Anonimizirano označuje obiskovalca oz. uporabnika, da ta lahko polno interaktira z www.velenjcan.si

ANALITIČNI PIŠKOTKI:

FACEBOOK piškotki pomagajo njihovem računalniškem algoritmu pri razumevanju toka prometa www.velenjcan.si, ki prihaja izključno iz Facebook-a. To nam omogoča bolj učinkovito obveščanje javnosti z našimi objavami na Facebooku:

  • _fbc (aktiven 3 mesece)
  • _fbp (aktiven 3 mesece)
  • __tcf_ts (aktiven 5 mesecev)

GOOGLE piškotki nam pomagajo razumeti obiskovalce www.velenjcan.si, da lahko redno izboljšujemo naše tehnične storitve in vsebinski sklop:

  • gat_gtag_UA_[id] (aktiven za čas obiska)
  • _ga (aktiven 2 leti)
  • _gid (aktiven za čas obiska)

POMEMBNO OBVESTILO:

S prilagoditvijo nastavitev vašega spletnega brskalnika "blokiraj vse piškotke", lahko v večini primerov onemogočite shranjevanje piškotkov na vaš trdi disk. Brskalnik lahko nastavite tudi tako, da vas bo pred namestitvijo piškotka vprašal ali se le s tem strinjate. Piškotke lahko tudi kadarkoli izbrišete. Za podrobnosti se obrnite na navodila proizvajalca vašega brskalnika. Če ne sprejmete piškotkov, lahko to v določenih primerih omeji vašo uporabniško izkušnjo.

Če se z uporabo piškotkov na www.velenjcan.si ne strinjate, vas prosimo, da si v brskalniku spremenite nastavitve, blokirate piškotke ali pa prenehate obiskovati to spletno mesto.

V kolikor bomo zgoraj navedene podatke v kakršnikoli meri posodobili, vam bo ob obisku ponovno prikazano sporočilo o soglasju s piškotki in povezavo do podrobnosti oz. novosti na to temo.