Search
Search
Close this search box.

Navigacija

Velenjcan copyright © 2023
Policisti so ta vikend v Velenju obravnavali kar štiri vlome.
Deli
Včeraj, 02 marca, je v Knjižnici Velenje potekal poseben dogodek “Pohod z rdečimi baloni malo drugače″, kjer so z zbrano publiko delili znanje o eni izmed redkih bolezni, kraniosinostozi.
Deli
Danes, 02. marca, se je na Mestnem stadionu Ob jezeru odvijala nogometna tekma med ekipama NK Rudar Velenje in NK Fužinar.
Deli
Danes, 02. marca, se je na Polzeli odvijalo državno prvenstvo v karateju za člane, članice in prvenstvo za veterane in veteranke v katah posamično ter borbah, ki ga je organiziral Karate klub Polzela.
Deli
Odkrijte razkošje več kot 300 nagrad in ekskluzivnih popustov lokalnih ponudnikov na spletni strani Mestne občine Velenje, kjer vas pričakuje čarobno kolo sreče. Preprosto ga zavrtite in uživajte v obilici presenečenj.
Deli
V četrtek, 22. februarja, je v Orgelski dvorani potekal prvi skupni koncert kitaristov iz Glasbene šole Velenje in Glasbene šole Vatroslava Lisinskega iz Zagreba.
Deli
Včeraj, 01. marca, je v Knjižnici Velenje potekala otvoritev razstave “Melodije cvetja” ustvarjalke Olge Ulokina.
Deli
Pred dnevi smo poročali, da sta vrste Nogometnega kluba Rudar Velenje okrepila novinca, Dejan Djermanović in Dejan Kantužer.
Deli
Še nimate načrtov za vikend? Ne skrbite, za vas smo zbrali nekaj zanimivih dogodkov, da vam olajšamo odločitev. Ne glede na to, ali se želite prepustiti kinu, športnim dogodkom ali drugim doživetjem, pri nas boste našli vse potrebne informacije za popoln vikend.
Deli
Tudi tokrat so bile zimske počitnice v Karate klubu Seki obarvane z intenzivnimi treningi. Poseben poudarek so usmerili na razvijanje moči, hitrosti, koordinaciji in ravnotežju.
Deli

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Organizatorji zagotovili dodatne vstopnice za jutrišnjo tekmo Slovenija – Francija

Vstopnice, ki so bile v prodaji za jutrišnjo kvalifikacijsko tekmo med reprezentancama Slovenije in Francije so razprodane....
Obvestila

Na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujili večino cvetja

Na Občini Šoštanj z obžalovanjem ugotavljajo, da je bila na pokopališču Podkraj z družinskega groba Destovnikovih odtujena večina cvetja....
Obvestila

Upokojil se bo specialist ortoped dr. Milorad Puvalić

Iz ZD Velenje sporočajo, da se bo z 2. 4. 2024 upokojil specialist ortoped dr. Milorad Puvalić. Zahvaljujejo se mu za njegovo predano, strokovno in humano delo ter mu želijo...
Obvestila

Od 1. marca dalje spremenjen delovni čas INFO točke

Iz Zdravstvenega doma Velenje so nas obvestili, da od 1. marca dalje spreminjajo delovni čas INFO točke....

Zadnje osmrtnice

Vinko Muš

Stanislava Verhovnik Dušak

Djordjo Vejnović