Search
Search
Close this search box.

Navigacija

Velenjcan copyright © 2023
Samo še danes in jutri lahko na spletni strani mestne občine Velenje zavrtite kolo sreče. Čakajo vas izjemne nagrade in popusti lokalnih ponudnikov.
Deli
Še vedno imate možnost osvojili odlične nagrade. Le zavrtite kolo sreče na spletni strani Mestne občine Velenje in se razvajajte.
Deli
Polovica meseca je za nami in tistim, ki so na občinski spletni strani zavrteli Kolo sreče, so podelili že več kot 156 nagrad v vrednosti več kot 2.000 evrov. Do danes je digitalno Kolo sreče zavrtelo več kot 200 uporabnikov na dan. Svojo srečo lahko preizkusite še do konca meseca,
Deli
V promocijski akciji občine Velenje, “Velenje VABI – Razvajaj se v mestu”, ki se odvija v mesecu marcu, lahko vsak dan osvojite nove nagrade.
Deli
Ključnega pomena je, da si v življenju znamo vzeti čas za razvajanje in sprostitev.
Deli
V življenju je ključnega pomena, da si znamo vzeti čas za razvajanje in sprostitev. Le z uravnoteženim odnosom med delom in oddihom lahko ohranjamo svoje fizično in čustveno dobro počutje ter ostajamo osredotočeni in učinkoviti v svojih vsakodnevnih izzivih.
Deli
Mestna občina Velenje je mesec marec posvetila razvajanju svojih občanov. Tekom celega meseca na vas čakajo številni popusti in nagrade.
Deli
Akcija “Velenje VABI – Razvajaj se v mestu” bo potekala od 1. do 31. marca, in medtem ko bodo vsakodnevno na voljo “Kolo sreče” na občinski spletni strani, kjer udeleženci lahko osvojijo popuste in več kot 60 različnih nagrad lokalnih podjetnikov, so organizirali tudi številne druge dogodke in aktivnosti.
Deli
Odkrijte razkošje več kot 300 nagrad in ekskluzivnih popustov lokalnih ponudnikov na spletni strani Mestne občine Velenje, kjer vas pričakuje čarobno kolo sreče. Preprosto ga zavrtite in uživajte v obilici presenečenj.
Deli

TOP OBJAVE

OBVESTILA

Obvestila

Na vinskogorskem klancu je s tovornega vozila padlo več zabojev piva

Pred dobro uro je na vinskogorskem klancu prišlo do zastoja....
Obvestila

Zaradi tehničnih težav podaljšujejo javni razpis za naj prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo za 2023

Zaradi tehničnih težav, ki jih je imel Mladinski svet Velenje z domeno za en teden podaljšujejo Javni razpis za naj prostovoljca/prostovoljko in naj prostovoljsko organizacijo v Mestni občini Velenje za...
Obvestila

V petek, 10.5.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju različnih transformatorskih postaj....
Obvestila

V četrtek, 9.5.2024 bo prekinjena dobava električne energije

Elektro Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju različnih transformatorskih postaj....

Zadnje osmrtnice

Ivan Berdnik

Karmen Škruba

Ida Brecl