Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Kultura  ·  15.05. ob 16:44  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  1783

Čarodej Aleksander prihaja v Velenje

images/discussions/1684160768-XeNRne-large.jpg   - Foto: Facebook Magic Aleksander

V soboto, 20. maja 2023, ob 19. uri si boste pred Mozaik barom (Titov trg 4, Velenje) lahko ogledali nastop čarodeja nove generacije in svetovnega formata Magic Aleksandra. Zagotovo ste ga že kdaj zasledili v živo ali na televizijskih ekranih, saj ima za sabo preko 1000 nastopov v 15 državah in številnih oddajah. Lahko se pohvali tudi s tremi mednarodnimi nagradami. Nastop bo potekal v sklupu festivala Dnevi mladih in kulture. Vstopnine ni.

Magic Aleksander je umetniško ime Aleksandra Štucla, nadarjenega in mednarodno nagrajenega čarodeja, ki je svojo umetniško pot začel pri 10 letih. Vadil je tudi po 14 ur na dan in polnih 17 let nastopal pred najrazličnejšim občinstvom. Priljubljen je na You Tube-u, sodeloval je v šovu Slovenija ima talent in v hrvaški oddaji Supertalent. Udeležil se je tudi več čarovniških kongresov po svetu in osebno spoznal nekatere izmed najboljših čarovnikov (Jeff Mcbride, Dynamo, Yann Frich, Shin Lim, David Stone, Lu Chen…). 

Je revolucionaren, prestopa meje, izvaja senzacije, šokira, obrne svet na glavo in vas pusti široko odprtih oči. To je čarodej, ki je je s svojimi čarovnijami osupnil Uroša Slaka, Denisa Avdiča, Severino, Boruta Pahorja, Jana Plestenjaka, Petra Polesa in mnoge druge – zdaj pa ste na vrsti vi.


Šaleški študentski klub letos organzira že 31. festival Dnevi mladih in kulture. Čeprav jim je vreme nekoliko zagodilo otvoritvena dogodka, s tem se je Drive-in kino prestavil na nedeljo, 21. maja 2023, nas že ta konec tedna čaka prvi glasbeni dogodek Impulz. Celoten program najdete s klikom, tukaj.

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !