Discussion's Author Avatar

Velenjcan
Gospodarstvo  ·  30.03. ob 12:37  ·  čas branja:  ·  komentarji: 0  ·  4327

VIDEO: Začenjajo z gradnjo dela tretje razvojne osi v Velenju

Včeraj so na Škalski cesti pričeli s sečnjo dreves in ostalimi pripravljalnimi deli za gradnjo tretje razvojne osi na odsekih Škalsko jezero in Konovo.

Danes smo govorili z vodjo projekta DRI gradnje tretje razvojne osi sever Urošem Selanom, ki nam je pojasnil, da trenutna dnevna zapora poteka med 7. in 17. uro in da bo potekala le še jutri.

Prebivalci Konovega so včeraj presenečeno naleteli na prometne znake in popolno zaporo Škalske ceste (od naslova Škalska cesta 11 do Hrastovec 2). O popolni zapori predhodno niso bili obveščeni. Je pa Mestna občina Velenje sedaj sporočila, da bodo v sodelovanju z DARS-om 12. aprila ob 18. uri v gasilskem domu v Škalah pripravili predstavitev gradnje trase na zboru krajanov Krajevne skupnosti Škale–Hrastovec na katerega so povabili tudi vodstva krajevnih skupnosti Konovo in Stara vas. 

»V Velenju si prizadevamo za izgradnjo primerne infrastrukture, ki bo nudila ustrezne pogoje in zagotavljala dobre razmere za gospodarski, turistični in družbeni razvoj. Tretja razvojna os, ki poteka na območju naše občine, je gotovo najpomembnejši razvojni projekt,« so ob tem zapisali na Mestni občini Velenje.

Dela na tem odseku naj bi bila zaključena septembra 2025.

VIDEO PRIKAZ ODSEKA je na voljo na povezavi.

0 komentarjev
Komentiraj
image

velenjcan

Tvoje mnenje je zelo dobrodošlo! Komentar lahko oddaš spodaj!

Za komentiranje se prijavi !